8 fraze pe care orice femeie vrea să le audă de la bărbatul iubit.

Femeile, după cum știți, adoră complimentele. Ele întotdeauna au nevoie să audă cuvinte plăcute de la partenerii lor, dar le este jenă să vorbească direct despre asta sau pur și simplu nu vor. Nici bărbații nu întotdeauna înțeleg cum să-și laude mai bine iubita, astfel încât ea să fie cu adevărat mulțumită. Există oameni care pur și simplu nu știu să complimenteze.

Am discutat cu mai multe femei și am aflat de la ele ce fraze adoră cel mai mai mult:

1. “Te iubesc”.

Orice persoană care se află într-o relație vrea să audă această confirmare. Desigur, dragostea trebuie confirmată prin fapte, nu prin cuvinte, dar fiți de acord că e plăcut sa auzi aceste cuvinte de la bărbatul iubit.

Da, este o expresie atât de banală. Însă atunci când oamenii sunt căsătoriți de câțiva ani, ei o spun tot mai rar.

2. “Mă bucur că te-am cunoscut”.

Chiar dacă partenerii nu s-a întâlnit în cele mai favorabile circumstanțe, femeile adoră când bărbatul menționează că momentul întâlnirii lor a fost cel mai fericit din viața lui.

3. „Ești foarte frumoasă”.

Fiecare femeie vrea să audă că este bună în toate. Bărbatul ar trebui să-i laude caracterul, modul de comunicare, gusturile și, desigur, aspectul. Fetele sunt fericite când aud astfel de complimente.

4. „Arăți grozav ca întotdeauna”.

Astfel, bărbatul subliniază că femeia este frumoasă oricând. Un compliment cu cuvântul „astăzi” sugerează că doar „astăzi” este frumoasă, dar „înainte nu era” … Din păcate așa cred femeile.

Este foarte important să-ți urmărești fiecare cuvânt, pentru că femeile sunt experte în a găsi un sens ascuns în orice.

5.”Mi-e dor de tine.”

Cu ajutorul acestei fraze, bărbatul dă de înțeles că această relație este cu adevărat importantă pentru el.

6. “Nu te voi da nimănui.”

Această frază este o manifestare minimă a geloziei, dar nu depășește adecvarea. Femeile adoră această expresie. Și dacă o îmbrățișezi în acest moment – crede-mă, se va topi.

7. „Ești o parte importantă a vieții mele”.

Femeia înțelege că viața iubitului ei nu poate fi concentrată doar în jurul ei. Are părinți, prieteni, o slujbă. Cu toate acestea, este încântată să știe că are un rol important în viața lui.

8. „Voi fi întotdeauna doar cu tine”.

O astfel de frază subliniază seriozitatea intențiilor bărbatului. Dacă o spune des, atunci își iubește cu adevărat partenera.