5 semne subtile ale femeii care este sortită să fie singură.

Cea mai răspândită frică a femeilor – este de a rămâne singure pentru totdeauna. Relațiile vin și pleacă, iar femeia nu întâlnește bărbatul potrivit. Cineva se plânge că „nu există bărbați normali”, cineva își petrece timpul liber la serviciu, iar cineva își asociază singurătatea cu un blestem. De fapt, femeile nu observă că au în sine o forță repulsivă, cu care se condamnă singure la singurătate. Iată cum se manifestă:

1. Pesimismul

Unul dintre motive este – atitudinea negativă. Femeia explică acest lucru prin experiențele negative acumulate. Doar că bărbații nu sunt pregătiți să facă ordine în acest gunoi psihologic. Alături de femeia iubită, orice bărbat vrea să simtă că are aripi, iar pentru aceasta are nevoie de o atitudine pozitivă din partea ei. Bărbatul nu vrea să fie psihoterapeutul femeii, de aceea fuge de ea.

2. Supunerea

Femeia este dispusă să facă orice de dragul bărbatului, ea se sacrifică, își sacrifică viața, interesele și în final rămâne pustie și plictisitoare. Mai mult decât atât, femeia supusă, care nu are propria opinie, creează un disconfort emoțional. Bărbatul nu înțelege de ce se simte rău lângă ea, doar e atât de bună și de acord cu toate. În acest caz el preferă să plece pentru a nu-și complica viața rezolvând acest puzzle dificil.

3. Gelozia

Gelozia poate fi plăcută doar la începutul relației. Apoi comportamentul necorespunzător începe să epuizeze bărbatul, forțându-l să caute pace în altă parte. Supravegherea constantă, verificarea telefonului, controlul locației și cât timp petrece la locul de muncă – creează tensiune și nu-i oferă posibilitatea să respire calm lângă femeie. Rezultatul este trist. Bărbatul se sufocă de acest control, iar grija ciudată manipulatoare devine sufocantă.

4. Grija exagerată

Atunci când femeia înconjoară bărbatul cu grijă și confort – este plăcut, dar imediat ce această grijă întrece toate limitele și se transformă într-un control constant, bărbatul vrea să fugă. El nu mai este un băiețel care să-i de-a raportul la fiecare oră și să nu aibă propria opinie.

5. Infantilismul

Prințesele blânde care nu pot face nimic singure, pot fi interesante pentru bărbați doar în filme. În realitate, infantilismul, incapacitatea de a-ți asuma responsabilitatea și de a lua o decizie matură – sunt enervante și respingătoare. Astfel de femei știu foarte bine ce ar trebui să facă bărbatul, cum ar trebui să se comporte, cum să-și arate emoțiile, prin ce acțiuni. Și în schimb ele îl vor iubi. Iar bărbatul nu are nevoie de o femeie care nu poate fi o parteneră egală. Pentru că în acest caz, el va fi obligat să-și asume responsabilitatea pentru doi. Ceea ce, desigur, distruge echilibrul și nu îi permite să se simtă fericit lângă ea.