3 tipuri de femei pe care bărbații adesea le înșală.

Atunci când persoana iubită ne înșală, acest lucru ne provoacă suferință și traume psihologice. Suntem obișnuite să judecăm bărbații și să-i clasificăm ca fiind mincinoși patologici, poligami, oameni incapabili să reziste farmecului altei femei.

Însă, potrivit experților există mai multe tipuri de femei care literalmente își împing bărbații în brațele alteia.

1. ”Femeia mamă”

Această femeie se dedică familiei, casei și creării confortului în ea. Valoarea principală pentru ea sunt: soțul și copiii. Ea este o gospodină excelentă, o mamă iubitoare. Casa ei este întotdeauna ordonată, mâncarea pregătită, hainele călcate, copii purtați în brațe.

Este atât de absorbită de treburile casnice, încât uită complet de sine. Ea va prefera un robot nou de bucătărie decât o cremă scumpă. Nu are nici dorință, nici timp pentru intimitate cu bărbatul.

O astfel de femeie cu greu poate fi percepută ca un obiect al dorinței, de aceea bărbatul își poate găsi în afara căsătoriei o femeie frumoasă, bine îngrijită cu care își va satisface nevoile primare.

2. ”Fata modestă și dulce”

Excesul de modestie pe care îl are această femeie, provoacă mai mult iritare decât tandrețe. La început te cucerește, aduce o notă de romantism relației, însă ulterior, poate deveni plictisitoare și chiar iritantă.

În ceea ce privește intimitatea, este foarte încordată, nu-i plac experimentele și, în general, rareori este de acord cu intimitatea. De la o astfel de femeie, bărbatul va fugi la o femeie luminoasă și relaxată, cu care va putea să se comporte liber și natural în pat.

3. ”Femeia fidelă.”

Această femeie este perfecțiunea întruchipată. Ea se dizolvă în lumea interioară a partenerului. După muncă îl așteaptă cu cea mai delicioasă cină, participă la diverse ateliere de gătit sau cursuri unde va învăța diverse tehnici pentru a-i oferi plăcere intimă.

Ea încearcă întotdeauna să-l mulțumească, să-i ghicească toate dorințele secrete și să le satisfacă imediat. Nu are prieteni, i-a eliminat de mult din anturajul ei.

Are un aspect atrăgător, bine îngrijit, este îmbrăcată și machiată impecabil. Pentru ea, partenerul este soarele în jurul căruia se învârte neobosit douăzeci și patru de ore pe zi. Acest lucru devine destul de plictisitor, iar atenția sporită devine o tortură, vrei să fugi de o astfel de femeie. Să fugi la cea care are propria opinie, interese, propria viață.