4 semne ale unui „bărbat adevărat” – potrivit femeilor.

Cine este bărbatul adevărat în opinia femeilor? 

Definiția bărbatului adevărat în opinia femeilor nu are nicio legătură cu suma de bani din contul său bancar, calitatea muncii, casa în care locuiește sau numărul de mașini pe care le conduce.

Definiția feminină – este suma unor calități destul de rare întâlnite la om. Nu este vorba despre calitățile fizice, cum ar fi înălțimea sau mușchii, ci mai degrabă calitățile comportamentale.

În opinia mai multor femei, ”bărbatul adevărat” este bărbatul capabil:

1. Să-i accepte părțile negative indiferent de orice.

Orice femei are nevoie de un bărbat care să-i poată accepta defectele, fie ele fizice, mentale, emoționale … etc. Este grasă, scundă, plictisitoare, se ceartă mult, bea mult, nu știe să gătească … etc. Ea vrea să fie acceptată așa cum este.

Femeile, de obicei sunt nesigure din cauza defectele lor, dar odată ce găsesc bărbatul care le poate oferi securitate – ele îl vor numi bărbat adevărat.

2. Să fie supereroul ei în pat și în viața reală.

Femeile au nevoie de un bărbat care este Casanova în pat și domn pe stradă. Bărbatul care o poate face să-și dorească intimitate și să-i satisfacă voința s*xuală în mod corespunzător!

Dacă bărbatul o acoperă întotdeauna, o salvează când este necesar, o asigură, atunci ea îl va trata ca pe un bărbat adevărat.

3. Să o iubească necondiționat.

Bărbatul care îi poate arăta iubirea în orice moment, indiferent de greșelile sale. Dacă el îi poate ierta greșelile – ea îl va privi ca pe un bărbat adevărat.

4. Să-și asume responsabilitatea. 

Bărbații care își pot asuma responsabilitatea sunt priviți ca bărbații adevărați.

Această responsabilitate include luarea copiilor la școală, asigurarea familiei, pregătirea mesei pentru familie sau ajutorul prin casă. Bărbatul adevărat este cel care poate face totul bine și la timp!

Practic, acestea sunt calitățile pe care ar trebui să le aibă un bărbat pentru a fi considerat ”bărbat adevărat” – potrivit femeilor.