20 de secrete care vă vor ajuta să aveți o căsătorie fericită

Să te îndrăgostești și să te căsătorești este ușor. Este mult mai dificil să menții relația mai târziu. Există 20 de secrete mici care vă vor ajuta să aveți o căsătorie fericită.

1) Împărtășiți totul unul cu celălalt. Toate sentimentele. Fără asta nu va exista înțelegere reciprocă.

2) Atingeți-vă reciproc și faceți dragoste cât mai des. Chiar și atunci când nu mai sunteți tineri. Manifestările fizice ale afecțiunii creează apropiere.

3) Nu vă concentrați asupra lucrurile mici. Relația – este mai mult decât o ceartă mică. Peste 10 ani cu siguranță nu va fi important cine a spălat vasele astăzi.

4) Găsește timp pentru tine și pentru hobby-urile tale. Atunci când fiecare partener este fericit și mulțumit de viață, și cuplul este fericit.

5) Fă compromisuri. Evaluează cât de importantă este decizia pentru tine pe o scară de la 1 la 10 și roagă partenerul să facă același lucru. Dacă cina la restaurant pentru tine este 5, iar pentru partener o seară liniștită acasă este 9, fă un compromis și rămâi acasă.

6) Nu-ți ignora partenerul după ceartă. Discutați cât mai repede toate nemulțumirile. Dacă vei acumula emoțiile mult timp, mai devreme sau mai târziu vei exploda.

7) Fiți răbdători. Amândoi vă veți schimba și dezvolta. Nu vei fi întotdeauna mulțumită de cum se schimbă partenerul. Pentru a păstra relația – aveți nevoie de răbdare.

8) Sărbătoriți împreună când se întâmplă ceva bun.

9) Vorbește despre nevoile tale. Partenerul nu-ți citește gândurile. Dacă simți că vă îndepărtați – vorbește despre asta.

10) Găsiți hobby-uri noi, astfel încât să puteți petrece mai mult timp împreună. Plimbați-vă cu bicicleta, mergeți la ore de gătit sau lucrați în grădină. Acest lucru vă va consolida relația.

11) Ieșiți la întâlniri. Petreceți timpul împreună, indiferent cât de multe treburi sau probleme aveți. Cel puțin ieșiți la plimbare sau gătiți cina împreună.

12) Planificați-vă bugetul împreună. Aceasta este o oportunitate excelentă de a discuta despre planurile de viitor și a vă gândi la modul de implementare a acestora.

13)  Uimiți-va reciproc. Lasă-i partenerului un bilet de dragoste, oferă-i un mic cadou, pregătește-i mâncarea preferată sau planificați o călătorie de weekend. Astfel îi amintești partenerului despre iubirea ta.

14) Când a făcut ceva bun pentru tine, arată-i deschis recunoștință. Partenerul știe că ești mulțumită, dar va fi încântat să audă acest lucru.

15) Râdeți împreună. Nu luați totul prea în serios.

16) Pune-te în pantofii partenerului înainte de a-l judeca. Evită criticile inutile și comentariile negative.

17)  Legați prietenii cu alte cupluri, dar nu uita să comunici separat cu prietenii tăi.

18) Ai încredere în partenerul tău și fii demnă de încredere.

19) Amintește-ți de ce te-ai îndrăgostit odată de acest om. Ce calități te-au atras la partenerul tău și apreciază-le.

20) Bucurați-vă de ceea ce aveți acum. Indiferent de stadiul căsătoriei, bucurați-vă de fiecare clipă împreună.