6 lucruri care le lipsesc bărbaților în relații. O spun chiar ei…

Dacă sunteți într-o relație sănătoasă, atunci probabil înțelegeți că cel mai important lucru este să puteți satisface nevoile celuilalt. Dacă nevoile bărbatului nu sunt satisfăcute pe deplin, în relație va domina haosul.

Bărbații au exprimat ceea ce le lipsește cel mai mult în relațiile de cuplu:

1. Sentimentul de siguranță 

Pentru bărbați, siguranța completă este – încrederea. Bărbatul vrea să fie sigur că iubita sa nu va flirta cu alții în lipsa lui. Sentimentul de încredere se poate construi mult timp, dar distrus foarte ușor. În timpul certurilor, oamenii se lovesc reciproc în cele mai dureroase locuri.

2. Recunoașterea anumitor valori

În orice relație, este foarte important ca partenerii să-și reamintească cât de mult se prețuiesc. Orice bărbat apreciază când femeia îi recunoaște valoarea și nevoile. Dar câte femei își strică relația făcând haz de ideile și visele partenerului? Niciun bărbat nu va tolera o astfel de atitudine față de sine. Mai devreme sau mai târziu, va pleca.

3. Intimitatea

Bărbații au nevoie de intimitate mai des decât femeile. Apropierea fizică joacă un rol important în relațiile de cuplu. Imediat ce pasiunea dintre doi oameni iubitori se stinge, cuplul se desparte.

4. Obiectivele și planurile de viață comune

Fiecare bărbat visează să fie pe aceeași lungime de undă cu partenera sa. El vrea ca femeia iubită să perceapă cuplul ca fiind un tot întreg. Acest lucru nu înseamnă că bărbatul și femeia trebuie să fie mereu unul lângă celălalt. Fiecare trebuie să aibă un spațiu personal.

Bărbatul are dreptul să se relaxeze cu prietenii, iar femeia să iasă cu prietenele. Aici vorbim despre faptul că între parteneri ar trebui să existe o înțelegere reciprocă. Exact de asta au nevoie bărbații. La fel de important este ca soții să aibă scopuri și dorințe comune.

5. Libertatea

„Toți bărbații sunt poligami” este fraza preferată a multor femei. De fapt, acesta este doar un stereotip. Multor bărbați le lipsește libertatea. Există femei care pun foarte multă presiune asupra partenerilor.

Bărbații își dau foarte repede seama că sunt complet în subordinea femeii. Tocmai acesta e motivul destrămării multor căsătorii moderne. Trebuie să ai încredere în partenerul tău. Fără încredere, nu veți putea obține armonie în familie.

6. Manifestarea iubirii

De asemenea, este foarte important ca bărbatul să audă declarații de dragoste de la partenera sa. Femeia trebuie să recunoască mai des că apreciază relația și partenerul. Acest lucru îi va oferi bărbatului încredere, iar relația va deveni mai puternică.