De ce bărbații înșală? 4 scenarii de bază a infidelității masculine.

În vremurile noastre trădarea este destul de frecventă. Mulți bărbați înșală chiar dacă au o parteneră stabilă. Există bărbați care nu se pot abține, de exemplu, afemeiații sau cei pe care infidelitatea îi ajută să-și simtă importanța.

Iată câteva scenarii a infidelității masculine.

1. Afemeiatul – care înșală la nivel instinctiv

Acești bărbați nu-și pot potoli nevoia de a cunoaște în mod constant doamne frumoase. Este ca un hobby pentru ei. Ei pot avea acasă o soție frumoasă, pot fi fericiți în căsătorie, dar nu vor înceta să înșele. Această dorință ascunde adesea o traumă, poate chiar din copilărie.

Atunci când un astfel de bărbat înșală, el nu se gândește niciodată la soția sa. Trădarea este ceva normal pentru el.

Dacă soția îl acuză de trădare, el se poate justifica prin faptul că ea știa perfect cu cine se căsătorește. În cuvintele sale, nu va exista niciun pic de regret pentru ceea ce a făcut.

2. Infidelitatea – din cauza apariției copiilor în familie.

În astfel de cazuri, există două opțiuni. Bărbatul nu poate face față schimbărilor care au avut loc în viața lui. Odată cu apariția copilului, în familie sunt mult mai multe griji. Bărbații slabi fug din familie, nu fac față acestor schimbări.

A doua opțiune: bărbatul ajunge pe planul secund și nu el nu poate accepta acest lucru. Înainte de nașterea copilului, totul era bine în familie, însă odată cu apariția lui, femeia și-a îndreptat atenția asupra copilului și bărbatul este lipsit de atenție.

Dacă în acest moment în viața lui apare o femeie dispusă să-i acorde toată atenția și prezintă semne de simpatie, atunci el s-ar putea să nu reziste tentației. Dar va da vina pe soție, că ea nu i-a acordat mai multă atenție.

3. Infidelitatea – din cauza lipsei de intimitate

Unele femei îi acordă bărbatului foarte puțin timp. Au multe treburi de făcut sau dureri de cap. Acest lucru poate îndepărta partenerul. El o va căuta pe cea cu care să-și poată îndeplini dorințele.

Familia se bazează pe înțelegere reciprocă, susținere și, desigur, pe intimitate regulată. În timpul trădării, acest bărbat își va compara amanta cu soția, iar această comparație nu va fi în favoarea ei.

4. El nu și-a dorit, dar a fost ”prins în capcană”.

Astfel de bărbați se prezintă ca fiind victime. Se justifică prin faptul că femeia l-a sedus, iar el nu și-a dorit nimic. În cele din urmă, astfel de bărbați se pocăiesc și se întorc la soție.