2 semne că relația cu acest bărbat – nu este pentru tine.

În opinia mea, există două semne cheie care îți arată că relația în care te afli acum – nu este deloc pentru tine. Adică, această relație îți face mai mult rău, decât îți aduce beneficii și bucurie.

1. Doar tu depui eforturi în relația cu acest bărbat.

Dacă numai tu depui eforturi pentru a dezvolta și a menține armonia în relația voastră, iar bărbatul nu face nimic pentru asta, pentru că el este întotdeauna satisfăcut de toate și nu-i pasă de dorințele tale, atunci gândește-te, cât vei rezista?

Și de ce ai nevoie de o astfel de relație în care totul se întâmplă unilateral și se bazează doar pe inițiativa, imaginația, acțiunile și eforturile tale?

Poate că a sosit momentul să nu-ți pese nici ție de o astfel de relație? Se dovedește că până acum tu ai permis nepăsarea, de vreme ce ai acceptat o atitudine atât de indiferentă din partea bărbatului. Dar este în puterea ta să schimbi lucrurile. Nu uita niciodată asta.

2. Dacă bărbatul se îndoiește în mod constant de tine și de sentimentele sale pentru tine, trebuie să percepi acest lucru ca un semn că el eliberează locul pentru un bărbat mai demn și mai încrezător în sine și sentimentele sale.

De aceea, nu-ți face griji pentru acest lucru, ci mai degrabă fii recunoscătoare Universului că te-a îndepărtat din relația cu acest bărbat indecis. Înseamnă că te așteaptă ceva mai bun.

Doar ai încredere că în viața ta va apărea cineva care va fi cu adevărat interesat de tine și cu care vei înțelege de ce a eșuat relația cu fostul partener. Acum, desigur, este posibil să nu crezi, dar vei vedea că așa va fi.

Multă baftă!