Bărbații deștepți se căsătoresc doar cu fete decente.

Astăzi, castitatea nu este apreciată. Și nu cred că bărbații și-au dorit asta. De fapt, ei în continuare speră să găsească pentru rolul de soție o fată decentă, care mai târziu va fi fidelă.

Fetele moderne consideră castitatea un defect, nu o calitate. Ele afirmă că trebuie să-și trăiască viața în plăcere, schimbând partenerii ca mănușile. Și nu le este deloc rușine. Să respecți normele de morală – înseamnă să te condamni la o existență plictisitoare.

Dacă partenerul nu se potrivește după anumiți parametri, nu merită să-l suporți, trebuie să-ți cauți altul. Poți încerca să reeduci, să-l schimbi, dar o asemenea sarcină nu este pentru oricine.

Astăzi bărbații fug de căsătorie…

În timp, bărbații au înțeles că fetele moderne doar îi folosesc ca resursă. Dacă bărbatul le aduce dificultăți în viață, iar beneficiul este zero, atunci își caută o opțiune mai profitabilă.

Bărbații deștepți se căsătoresc doar cu fete decente. În mod ideal, fata ar trebui să aibă grijă de ea până de nuntă. Desigur, acum sunt foarte puține astfel de femei, de aceea este suficient ca ea să aibă cât mai puține relații.

Bărbații nu se căsătoresc deoarece vor sinceritate și dragoste adevărată. Și despre ce fel de dragoste putem vorbi dacă femeia a avut relații cu o mulțime de bărbați? Dacă ea se desparte atât de ușor de partener, unde este garanția că nu te așteaptă aceeași soartă?

Conștiința feminină este plină de experiențe negative. În fiecare partener nou ea vede mai multe defecte, decât calități. Și atunci nu este pregătită deloc să accepte bărbatul așa cum este. 

Femeile vorbesc despre incompatibilitatea dintre bărbat și femeie. Adică, pentru a înțelege dacă partenerul este potrivit, trebuie să intri într-o relație deplină cu el. Adesea, în practică, se dovedește că fiecare bărbat nou este mai rău decât precedentul, deoarece nivelul cerințelor crește, fără a ține cont de posibilitățile bărbatului și de realitatea dură.

În trecut, fetele își păstrau virginitatea până la nuntă. Astăzi, această idee este considerată foarte proastă. Iar bărbații, uitându-se la tot ce se întâmplă, „se spală pe mâini” și, de asemenea, nu se grăbesc să se căsătorească. Rezultă că femeile s-au înșelat singure? Valoarea căsătoriei pentru bărbați a scăzut. Bărbații preferă relațiile deschise, fără angajamente, atașament emoțional. Pentru a face bărbatul să se căsătorească, fetele recurg la diferite trucuri.

Să-ți păstrezi virginitatea pentru soț – nu este avantajos. 

Multe fete, încă de la început stabilesc o barieră financiară. În plus, ele desemnează o perioadă de probă. Să fii credincioasă doar unuia – este neprofitabil.

Bărbații deștepți și maturi simt asta cu toată ființa lor și consecințele sunt grave. Apar tot mai multe femei divorțate cu copii. Bărbații strigă în unanimitate: „Nu ne dorim să creștem și să întreținem copiii din diferite căsătorii!”

De ce fetele înainte aveau grijă de ele înainte de nuntă, iar astăzi nu doresc? Instituția căsătoriei și-a depășit utilitatea, este învechită din punct de vedere moral. Căsătoria a fost creată pentru a onora valorile și tradițiile familiei, iar acest lucru astăzi și-a pierdut relevanța.