Alege silueta și descoperă trăsătura de caracter cu care atragi bărbații.

Multe femeie consideră că bărbații se uită doar la aspectul exterior, iar caracterul nu este atât de important. Statisticile contrazic acest lucru și spun că 87% dintre bărbați, dacă își aleg o parteneră de viață, ei se uită la lumea interioară a femeii și se îndrăgostesc tocmai de ea.

Realizează acest test și află cum este lumea ta interioară. Dar înainte de asta: 

– Relaxează-te complet, scapă de toate gândurile inutile;

– Concentrează-te pe Eu-l tău interior;

– Imaginează-ți că dragostea vieții tale te privește;

– Bazează-te doar pe opinia și senzațiile tale;

– Alege silueta care ți se potrivește cel mai bine:

REZULTATELE TESTULUI

1. Spontană – Ești o persoană luminoasă, iar cel care te privește vrea mereu să zâmbească. Bărbații se îndrăgostesc de tine din prima secundă în care te cunosc. Zâmbetul nu dispare de pe fața ta, ești capabilă să încălzești orice persoană cu căldura pe care o emani.

2. Pasională – Aprinzi focul în interiorul oricărui bărbat, dar nu ai nevoie de fiecare, pentru că ești capabilă să-ți rezolvi singură problemele. Bărbații te cuceresc cu greu, pentru că puterea ta interioară nu este pentru oricine, dar cel care îți poate câștiga inima este într-adevăr o personalitate puternică.

3. Gospodină – Ești o femeie cu adevărat gospodină, care poate crea confort în orice condiții, fie că este vorba de o căsuță de vară sau un cort în natură. Bărbații se simt confortabil cu tine.

4. Romantică – caracterul tău este foarte blând. Când comunici cu un bărbat, el este uimit cât de ușor și respectuos porți conversația. Iți place foarte mult anturajul romantic, de aceea bărbatul care încearcă să te cucerească, va trebui sa aibă multă imaginație pentru a te surprinde.

5. Jucăușă – ești capabilă să interesezi bărbatul dintr-o privire. Ești o personalitate foarte puternică, dar foarte vicleană, deoarece la exterior arăți că ești fragilă, ceea ce face ca bărbații să fie atrași de tine. Bărbatul de lângă tine se simte ca cineva care protejează o ființă nevinovată, dar noi știm, cine trage sforile. 🙂

6. Doamna de fier – Ești o persoană încrezătoare, care știe ce vrea în viață și ia totul de la ea. Comunicarea cu bărbații este ușoară, dar rareori se ajunge la o relație serioasă, pentru că ei simt această forță interioară care este ascunsă în tine. Doar un bărbat cu adevărat puternic te poate cuceri!

Ești specială

Nu vreau să crezi că sunt multe fete mai bune decât tine. Ești specială, unică.
Acest test ți-a arătat cine ești. Privește-te mai atent, ești foarte frumoasă și nu mai există nimeni ca tine pe acest pământ 🙂

Scrie-ne în comentarii cum ești în funcție de rezultatele testului.