10 calități ale bărbatului care te va face fericită toată viața

Psihologii și antrenorii afirmă că găsirea partenerului de viață ar trebui să înceapă cu o idee clară despre omul pe care îl cauți. Tocmai de aceea, este important să vizualizezi calitățile pe care ar trebui să le posede viitorul partener.

Să creăm împreună portretul bărbatului de vis, pentru a-l atrage mai rapid în viața ta.

1. Să fie capabil să câștige bani

Auzind aceste cuvinte, bărbații spun că femeile sunt mercantile. De fapt, este dificil să respecți un bărbat, alături de care trebuie să te gândești mereu cum să supraviețuiești până la salariu și cu ce să-ți plătești facturile. Unui bărbat adevărat ar trebui să-i fie rușine să trăiască pe seama cuiva și stea pe canapea în timp ce soția sa lucrează la 2-3 locuri de muncă. Bărbatul trebuie nu doar să câștige, ci și să gestioneze în mod competent finanțele. Cheltuitorii, jucătorii și iubitorii de bani ușori – trebuie puși în lista neagră.

2. Să fie de încredere

Stabilitatea este bună nu numai pentru viața economică a unei țări, ci și pentru viața personală. De aceea, două dintre cele mai bune calități masculine sunt – încrederea și decența. Bărbatul care le posedă nu fuge de probleme, nu te va lăsa într-un moment dificil și nu te va dezamăgi. În el poți avea încredere.

3. Să nu-i fie teamă de responsabilități

El nu învinuiește pe nimeni pentru eșecurile, faptele sau alegerile sale. Nu se plânge de soartă, ci acceptă circumstanțele vieții și soluționează problemele. El își cunoaște slăbiciunile și știe cum să le facă față.

4. Să-și ascundă emoțiile negative

Un bărbat certăreț este de o sută de ori mai rău decât o femeie certăreață. Emoționalitatea feminină cel puțin poate fi justificată de hormoni, emoționalitatea masculină cu nimic. Să-ți controlezi sentimentele și să aplanezi conflictele este o calitate bună, mai ales pentru un bărbat adevărat.

5. Să-și țină cuvântul

Un bărbat care se respectă nu va arunca vorbe în vânt. A spus și a făcut. Promisiunile lui corespund acțiunilor. Este sincer cu sine și cu ceilalți. El nu-și va permite să mintă, pentru că sentimentul de demnitate este mai important pentru el.

6. Să iubească micuții

Un bărbat adevărat nu refuză să aibă grijă de copilul său, să-i schimbe scutecul sau să meargă cu el la plimbare. Acest lucru se întâmplă atunci când copiii nu sunt o povară, ci o bucurie, atunci când îi iubești și te bucuri că ești părinte.

7. Să-i protejeze pe cei dragi

Alături de un bărbat adevărat trebuie să te simți în siguranță. Femeia știe că indiferent ce se întâmplă, bărbatul o va proteja și nu neapărat va folosi forța fizică pentru asta.

8. Să poată schimba un bec 

Și, de asemenea, să bată un cui, să repare un robinet sau asambleze un dulap. El nu va găsi scuze că meșterul va face totul mai repede și mai bine. Este mult mai plăcut să vezi că iubitul tău știe să țină o șurubelniță în mână și nu-l sperie treburile casnice masculine.

9. Să aibă simțul umorului 

Discursul bun – este un indicator al inteligenței, educației, erudiției, încrederii în sine. Este minunat dacă bărbatul poate spune un toast frumos, o glumă bună sau un compliment, poate susține o conversație și îi răspunde iubitei sale detaliat, nu monosilabic.

10. Să aibă grijă de aspect

Un bărbat care se respectă își menține condiția fizică nu numai la 18 ani, ci toată viața. El este întotdeauna în formă bună, ordonat, îmbrăcat cu gust.