De ce unii bărbați adulți evită femeile de 40-50 de ani și caută femei tinere? Opinia mea.

Atunci când femeia își alege un bărbat cu doar 5 ani mai tânăr decât ea, acest lucru nu rămâne fără atenția celor din jur. Nemaivorbind despre cazurile în care diferența de vârstă depășește 10-15 ani.

Cu toate acestea, atunci când un bărbat de 50 de ani face același lucru, începe o relație cu o femeie de 25 de ani, cei din jur îl tratează cu înțelegere. Mai ales dacă aceștia sunt și ei bărbați și își percep partenerele de aceeași vârstă ca fiind ”cu termenul expirat”. În același timp, ei se consideră cei mai grozavi, de aceea merită tot ce e mai bun.

Și știți, încă mai pot înțelege când vârsta din pașaport contează pentru un bărbat care a muncit jumătate de viață și nu a avut prea multe ocazii să cunoască fete de aceeași vârstă și, cu atât mai mult, să construiască relații serioase. Și iată că la 50 de ani, el a obținut succes, s-a realizat financiar și a decis să-și ia o soție mai tânără pentru a crește copiii împreună.

Dar când cei care nu reprezintă nimic, se uită cu aroganță la femeile de 40-50 de ani, acest lucru chiar arată ciudat.

Multe femei la 40 de ani, dimpotrivă, sunt foarte atractive. Cel puțin experiența mea personală de a observa oamenii, arată că există mult mai multe femei de această vârstă bine îngrijite, decât bărbați care arată bine.

Da, femeile, de asemenea, devin mai selective odată cu vârsta, dar nu-mi amintesc niciuna dintre ele să respingă vreun admirator din cauza vârstei.

Pe baza experienței mele, am tras următoarea concluzie: dacă bărbatul adult preferă doar femeile tinere, atunci el este nesigur, de aceea își alege o persoană mult mai tânără, pentru că astfel își poate crește stima de sine.