Îți dezvăluim secretul: iată de ce uneori trebuie să ignori bărbatul

Se întâmplă adesea că după ce bărbatul a cucerit femeia, ea devine neinteresantă. Și acest lucru nu se întâmplă pentru că a obținut ceea ce și-a dorit. Se întâmplă, pentru că a primit mai mult decât și-a dorit: prea multă atenție, prea multe apeluri, mesaje etc.

Dar ce se întâmplă dacă ignori bărbatul?

1. Îi încălzești interesul pentru tine

Bărbatul este un vânător. El vrea să obțină numărul tău de telefon, să afle mai multe lucruri despre tine, să obțină consimțământul pentru o întâlnire.

Dacă toate acestea îi vor scăpa, el se va gândi cum să le ”prindă”. Se va gândi la tine ca la o femeie misterioasă care îl face să simtă.

2. Îl vei face să-i fie dor de tine

Este imposibil să-ți fie dor de femeia care este mereu alături, care amintește de sine în fiecare minut. Dispari din mesajele lui, nu-i sugera că îți este dor de el, nu vorbi despre întâlnire. Doar încetează să-l suni, să-i scrii. Acesta este cel mai eficient mod de a-l face să-i fie dor.

3. Îi vei arăta că ești o personalitate. Vei sublinia – că ești specială.

Acest lucru spune că ai viața și treburile tale. Trebuie să ai propriile interese, despre care el nu va ști prea multe. Trebuie să ai propriile obiective în viață. Iar prezența bărbatului în ea – este un bonus frumos. Ești completă – nu trebuie să-ți cauți nicio jumătate. Ești o personalitate și bărbatul de lângă tine este o personalitate. Nu trebuie să te oferi complet și să ceri același lucru de la partener.

4. Îl lași să înțeleagă că te poate pierde

Când ești constant în preajma lui, vă obișnuiți unul cu celălalt. Teama de a vă pierde reciproc – trece. În consecință, el încetează să te aprecieze. La fel și tu, încetezi să-l apreciezi. Oferiți-vă reciproc un pic de libertate și ambii vă veți simți mai bine.

Ce părere ai despre această metodă? Scrie-ne în comentarii.