Dacă bărbatul se confruntă cu aceste 6 probleme, el poate pleca din familie.

Plecarea bărbatului din familie – nu este ceva neobișnuit în zilele noastre. Ruperea relației cu soția, pentru bărbat înseamnă o decizie calculată, bazată pe argumente și fapte. Familia nu se destramă pe neașteptate. Femeia, încet și sigur conduce bărbatul la o astfel de decizie.

Cum femeile își fac soții să plece din familie? De regulă, bărbatul ia această decizie dacă se confruntă cu următoarele probleme:

1. Pierderea conducerii.

Bărbatul nu se simte lider în familie, nu este principalul, el are doar obligațiuni. Într-o astfel de atmosferă, el nu va rezista mult timp! Orgoliul rănit devine un obstacol în calea satisfacției personale. Femeia uită că nu este centrul universului, sarcina bărbatului este de a se realiza, de a deveni semnificativ, necesar, respectat și dacă pentru asta trebuie să renunțe la o femeie manipulatoare, atunci o va face!

2. Femeia ia, dar nu-i oferă nimic în schimb

Femeia nu-i oferă nimic, iar cerințele sale sunt tot mai mari și mai multe. Bărbatul se simte folosit, nimănui nu-i pasă de problemele sale, el este doar o sursă de venituri! Și atunci îi apare întrebarea: ”Tu ce îmi oferi în schimb?”

Bărbatul pleacă pentru a obține mai mult succes și pentru a-i dovedi femeii că a renunțat în zadar la el și nu l-a apreciat pe măsură.

3. Banii – nu sunt cea mai mare fericire. 

Femeile trăiesc cu visuri despre o viață frumoasă și cred în basme frumoase. Pentru bărbați, fericirea nu este în bani. Aceștia sunt doar un mijloc de existență, nu țelul vieții. Bărbatul primește satisfacție din munca și hobby-urile preferate, din recunoașterea și dragostea celor dragi, a prietenilor. Banii sunt un concept relativ pentru ei, ceea ce nu se poate spune despre femei! Ele luptă pentru banii bărbatului. Mereu își doresc ceva mai mult. Atitudinea diferită față de bani – adesea provoacă discordie!

4. Lenea feminină

Femeile acuză bărbații că aceștia fac prea puține lucruri pentru ele. Dar nu se uită în direcția lor. Femeile nu se deranjează să-și asculte bărbatul, să-l încurajeze, să facă ceva în plus în gospodărie: „Ai decis că sunt o servitoare?”, nu monitorizează starea de bine a soțului, iar unele refuză să conceapă un copil. Și atunci bărbatul se gândește – ea puțin probabil va obține succes în viață și mă va trage în jos împreună cu ea. În acest caz bărbatul își pierde interesul pentru viața de familie și totul se prăbușește. Unii, mai curajoși au aventuri în afara căsătoriei, până când una dintre femei se revoltă și el trebuie să facă o alegere.

5. Cicăleala constantă. 

Femeia nu ar trebui să-și enerveze bărbatul și atunci totul va fi bine! Ea crede că dacă bărbatul a luat-o de soție, atunci nu va pleca, ea își poate scoate masca, a-și arăta adevărata față!

Pentru a preveni acest lucru, este mai bine să te căsătorești cu o femeie cu caracter blând, doar din proprie dorință, nu pentru că femeia te-a condus spre asta și să nu te grăbești.

6. Infidelitatea feminină

Bărbații au ajuns la concluzia că este o prostie să ierți infidelitatea. Mai târziu fapta cu siguranță se va repeta, doar că acum lovitura va fi și mai dureroasă.

Familia – este o muncă grea, zilnică. Dacă pentru tine este important să ai un soț bun alături, trebuie să înveți să ierți, să suporți, să accepți omul cu toate calitățile și defectele sale și să-ți amintești că nu ești centrul universului, ci o parte din viața soțului.

Sunteți de acord?