9 situații din cauza cărora bărbatul își pierde interesul pentru femeia iubită.

Toate relațiile trec prin diferite etape. La început, tu și bărbatul nu puteți trăi unul fără celălalt, apoi pasiunea se schimbă pe sentimente mai calme. Și la această etapă este important să vă puteți menține interesul unul pentru celălalt, să nu lăsați scânteia să se stingă.

Însă multe cupluri ratează acest moment, care este înlocuit de plictiseală. De cele mai multe ori bărbatul se plictisește lângă femeie, în ciuda faptului că iubirea este reciprocă.

Iată câteva motive pentru care bărbatul se plictisește:

1. Programul zilnic

Relația voastră a devenit stabilă, dar, în același timp, a devenit o rutină plictisitoare. Acum, totul este previzibil, știți exact ce veți face în fiecare zi a săptămânii.

Când iubirea devine monotonă, bărbatul se simte deprimat, de parcă ar fi blocat într-o cameră încuiată. S-ar putea să nu-ți spună despre aceste senzații, dar inima ta ar trebui să simtă când se întâmplă acest lucru în sufletul partenerului.

2. Lipsa emoțiilor strălucitoare.

Îți amintești ultima dată când ați făcut ceva interesant împreună? Dacă vezi că bărbatul se plictisește din ce în ce mai mult lângă tine, corectează această situație. Planifică o excursie de weekend în afara orașului, luați cina la lumina lumânărilor – orice!

3. Începutul fragil

Când partenerii se îndrăgostesc, cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru viitorul lor comun – este să nu se grăbească. Dezvoltarea prea rapidă a relației creează o bază fragilă. De aceea, nu merită să treceți imediat la intimitate sau să vă mutați împreună – totul are timpul său.

4. Infidelitatea emoțională

Da, da, bărbatul tău plictisit s-ar putea să aibă o aventură emoțională – de exemplu, cu o colegă sau o prietenă veche.

Dacă îi este mai ușor să-și încredințeze problemele și secretele altei femei, dar nu a existat intimitate fizică între ei, aceasta este o iubire platonică. Partenerul tău este mai interesat de ea, iar cu tine se plictisește.

5. Intimitatea a devenit plictisitoare

Intimitatea fizică poate deveni destul de monotonă după câțiva ani de relație. Dacă bărbatul caută mereu scuze pentru a renunța la intimitate, este plictisit de viața voastră în afara dormitorului. Dar asta nu înseamnă că nu puteți schimba lucrurile și reaprinde scânteia.

6. Spontaneitatea

Din când în când, ambii aveți nevoie de câteva minute de nebunie pentru a menține relația captivantă. Dacă spontaneitatea a dispărut din relația voastră este timpul să o reîntorci, înainte ca bărbatul să-și piardă complet interesul față de tine.

7. Îi lipsește trecutul de burlac. 

Îl poți întreba discret dacă există ceva ce îi lipsește acum. Dacă aceste lucruri nu afectează relația voastră, permite-i să experimenteze aceleași emoții din nou.

8. Lipsa hobby-urilor comune

Dacă nu aveți interese sau obiective comune pentru viitor, bărbatul într-o zi se va plictisi. Învățați să visați la o viață mai bună împreună. Asta vă va face pe ambii mai pasionați de atingerea obiectivului comun și vă va apropia.

9. Îți oferă prea mult timp.

Dacă obișnuia să renunțe la interesele sale pentru a fi mereu alături de tine, el are o stare de suprasaturare. În plus, și-a dat seama că viața lui trece și s-a dizolvat complet în tine. Femeile sunt măgulite de această atitudine, dar, de fapt, bărbatul într-o zi se va plictisi și va dori să recupereze timpul pierdut.

Doar voi doi decideți ce să faceți în continuare. Vorbiți sincer. Poate că bărbatul îți va cere o mică pauză în relație. Dar cel probabil va numi lucrurile care îl pot ajuta să scape de plictiseala din relația voastră. Iar în acest caz, totul este în mâinile tale.