5 dintre obiceiurile tale care pot fi enervante pentru cei din jur. Scapă de ele.

Există situații când ți se pare că omul vrea să te enerveze în mod deliberat. Dar, de fapt, el poate că nici nu este conștient de asta. Și de multe ori, noi înșine devenim un factor enervant pentru alții.

Să analizăm ce îi poate enerva pe cei din jur:

 

1. Atunci când intri în magazinul alimentar și pui coșul de cumpărături în mijlocul culoarului. Acest lucru poate fi enervant pentru alți cumpărători. Gândește-te la asta.

2. Este enervant când vizionezi un film, iar cel/cea de lângă tine îți pune o mulțime de întrebări despre subiectul filmului. Poate e mai bine să privești și vei înțelege totul?

3. Nu merită să oferi sfaturi despre bolile cronice sau traumele vechi atunci când nu ți se cere.

4. Provoacă iritare și persoanele care merg în lift, în autobuz sau în alt transport și atunci când se deschid ușile ei nu se grăbesc să iasă, așteaptă să intre următorii pasageri și abia apoi se grăbesc spre ieșire.

5. De asemenea, este enervant când persoana îți scrie o mulțime de mesaje câte o propoziție (în cel mai bun caz), când ar putea să scrie totul într-un mesaj. Nu știi niciodată dacă acesta este sfârșitul sau continuarea. Și alertele constante sunt enervante.

Pe tine ce obiceiuri te irită?