Ce să faci ca bărbatul să ”alerge” după tine: încearcă acest truc eficient

Acum multe femei se întreabă: ”Ce să fac ca bărbatul să aibă interes pentru mine? Cum să-l motivez să-mi acorde mai multă atenție, să aibă grijă, să sune mai des, să organizeze întâlniri romantice, să mă curteze?

Mai simplu: ”Ce să fac ca să alerge după mine?”

Odată am auzit un gând genial:

În cuplu, în același moment, poate fi doar 1 partener care fuge și 1 care îl prinde. Cine vei fi – tu decizi. Dacă există 2 alergători, aceasta nu mai este un cuplu, nimeni nu are nevoie de nimic, ei se vor despărți.

Există în cuplu 2 care vor să prindă? Da, dar mai rar, și adesea se întâmplă în perioada de îndrăgostire, când ambii tind unul spre celălalt.

Ea: „Vrei să-ți fac un ceai?

El: „Nu, nu, stai, îl fac eu, iubire. Ți-am adus și o pătură.”

Puțini reușesc să mențină tot timpul un astfel de echilibru. Chiar și în relațiile bune, puternice, în care ambii se iubesc aproximativ la fel, partenerii își schimbă adesea rolurile.

Astăzi el a fost puțin încărcat cu treburile sale și s-a îndepărtat, iar ea se întreabă: ce este cu el? Își face griji. Mâine ea este mai ocupată cu procesele și hobby-urile sale și a uitat puțin de el, acum bărbatul se plictisește și o caută.

Dar, mai des, rolurile în cuplu se distribuie într-un anumit fel și se mențin pentru o lungă perioadă de timp: unul fuge, celălalt îl prinde.

Respectiv, răspunsul la întrebarea: “Cum să-l fac să alerge (din nou) după mine?” este: să fugi de el.

Din păcate, acest lucru trebuie înțeles corect. Dacă dorești ca oamenii să fie atrași de tine și nicidecum să nu se plictisească, trebuie să te îndepărtezi puțin și să nu-i sufoci cu prezența ta.

Răspunsul este deja în întrebare: ”Cum să-l fac să alerge după mine, să vrea să mă prindă? Ei bine, mai întâi trebuie să începi să fugi. Logic.

Femeile confortabile și bune vor să se adapteze bărbatului, să-l sufoce cu dragostea și tandrețea lor, iar apoi așteaptă ca acesta să se ridice și să alerge. Dar după cine să alerge, sărmanul? Dacă femeia cum stătea, așa și stă, parcă e bătură în cuie. Deci, oricât de mult ți-ai dori să arunci toate bogățiile dintr-o dată, va trebui să le dozezi.