Soțul mi-a spus că vrea o schimbare, după care a plecat la altă femeie. Vă împărtășesc povestea mea.

Soțul meu avea 55 de ani, tocmai îi sărbătorisem aniversarea. Atunci mi-a spus pentru prima dată că vrea să schimbe ceva în viața lui. Dar nu am acordat prea multă importanță acestui lucru. M-am gândit că trece prin criza vârstei mijlocii. Am decis că doar trebuie să aștept, să las să treacă timpul.

Apoi a început să-mi dea indicii, care mai mult sunau ca niște instrucțiuni. ”Nu te-ai gândit să schimbi ceva în tine? De exemplu, să-ți schimbi culoarea părului sau și mai bine, să slăbești!” Acest lucru m-a afectat.

”Dacă vrei schimbări începe cu tine, pentru că nici tu nu ești etalonul frumuseții, dar te preocupă greutatea mea.”  – i-am răspuns eu.

Aveam deja destule griji cu nepotul meu. Fiul și nora nu aveau aveau timp, iar copilul avea nevoie de control.

Soțul, văzând că „cererile” lui nu funcționează, a decis probabil că nimănui nu-i pasă de el și a început să caute atenție în afara căsătoriei. Și a găsit. Pentru unele femei, după cum am înțeles, nu contează cu cine se leagă. Iar această doamnă era dintre cele disperate.

Din câte știu, nu are copii, ceea ce înseamnă că viața ei de familie a eșuat. Este cu 10 ani mai tânără ca mine și fără kilograme în plus, dar ce mai poate face zilnic, decât să numere caloriile într-o grămadă de pătrunjel. Iar soțul meu nu are nevoie de mai mult pentru fericire. Așa că și-a împachetat lucrurile și s-a dus la iubita lui. Dar nu l-am oprit, pentru că dacă omul e prost, atunci pentru mult timp. Nu va fi această femeie, își va găsi alta. Mai trebuie să am grijă și de el, pe lângă nepot? Nu, mulțumesc.

Fiul meu a fost șocat când a aflat vestea. Soțul, deja fostul, de bucurie a uitat sau pur și simplu îi era teamă să-l informeze că acum, la 30 de ani, are o a doua mamă. Așa că a trebuit să-i spun eu despre toate. Pe fundalul întregii povești, am început să am probleme de sănătate.

Încă nu înțeleg cum a putut să-mi facă asta? I-am dat atâția ani din viață? Sper că într-o zi se va gândi la fapta sa, sau mai degrabă, la trădare.

V-ați confruntat cu o astfel de situație în viață? Scrieți-ne în comentarii.