Cum înțelegi că femeia s-a plictisit de tine: 5 semne principale

Există diverși factori prin care provoacă această situație. Dar cel mai important lucru este să observi, să înțelegi și să acționezi. Mai bine să păstrezi relația și să acționezi pașnic prin dialoguri. Celelalte metode sunt greșite.

1. Corespondența

Dacă înainte corespondența voastră era intensă, iar acum totul s-a schimbat brusc, ceva este în neregulă. Dacă răspunsurile ei au devenit monosilabice, fără interes, acest lucru indică faptul că iubita ta s-a plictisit de tine.

Aici se recomandă să nu insiști, să-i scrii în același mod, dar cu o doză de romantism. Poate că problema este faptul că nu ați mai ieșit de multă vreme împreună. Oferă-i florile preferate, mergeți într-o cafenea sau organizează o cină romantică acasă. Poate că sentimentele voastre s-au blocat în rutina zilnică și nu ai observat cum viața a devenit plictisitoare.

2. Reproșurile

A început să se agațe de fiecare lucru mic, să te cicălească din diferite motive. Uneori poate părea inadecvat din partea ei, dar se întâmplă.

Încearcă să vorbești cu ea, dar înainte de asta pregătește-i o ceașcă de cafea cu dulciuri, discutați despre problemele acumulate și înțelegeți-vă reciproc. De obicei, dialogurile ajută la remedierea tuturor problemelor.

3. În discuții menționează alți bărbați.

Într-un fel sau altul, menționează alți bărbați în conversații și vorbește despre unele dintre calitățile lor. Da, desigur este neplăcut să auzi asta.

Dacă relația nu a ajuns încă în impas, atunci este mai bine să vorbești cu ea și să decideți cum mergeți mai departe, împreună sau separat. Poate că i-ai promis multe și ai făcut puțin. Femeile nu iubesc acest lucru. Dacă ai promis ceva, este important să faci cel puțin parțial din ceea ce ai spus.

4. Nu mai face planuri cu tine

Aveați planuri comune, femeia venea cu ideile ei, discutați despre viitor, iar acum totul s-a schimbat brusc.

Aici, cel mai probabil, femeia s-a săturat să aștepte schimbări și își dă seama că nu faci și nu vei face nimic. Aici, chiar și cele mai mici detalii sunt importante. Ai promis că vei repara priza, dar timp de două luni nu ai atins-o și ai găsit o mulțime de scuze. Tu însuți ai distrus totul. Și poți repara totul numai dacă vei îndeplini visurile și planurile. De la lucruri mici la planuri mari. Și, desigur, întotdeauna comunicați. Toate problemele se rezolvă prin conversație. Așa se comportă persoanele adecvate în relație.

5. Tu însuți ai observat totul

De cele mai multe ori acesta este cel mai neglijat caz. Adesea, bărbatul nu acordă importanță lucrurilor mici, dar observă situația când ea este deja pe punctul de a se prăbuși. Înainte de a fi prea târziu, trebuie să discutați și să vă rezolvați toate problemele. Sau poate ea într-adevăr nu este femeia potrivită pentru tine. Se întâmplă și astfel de cazuri.