3 semne clare care îți spun că femeia nu are sentimente pentru tine.

La prima vedere, nu există nicio logică în asta. Dacă nu îți place omul, probabil că nu ar trebui să comunici cu el? De ce femeile continuă să comunice și să trăiască alături de bărbatul pe care nu-l iubesc?

De fapt, există suficiente motive. Cineva face asta din milă, cineva se teme de singurătate, iar cineva nu vrea să piardă bărbatul cu venituri bune și casă. Mii de familii trăiesc așa, se tem să nu piardă lucrurile cu care sunt obișnuiți.

Dar oare pentru bărbat e plăcut să se întâlnească sau să trăiască alături de femeia care nu simte nimic pentru el? Sunt sigur că această situație nu va fi pe placul niciunui bărbat normal.

Dacă nu atragi femeia în niciun fel, atunci în comunicare poți observa aceste 3 lucruri:

1. Relația comercială

Este cel mai evident semn. Dacă relația voastră are o natură comercială, ea nu poate fi numită normală. Trebuie să plătești pentru orice. ”Vrei o cină delicioasă – plătește. Vrei să petreci timpul plăcut – plătește. Vrei să rămâi singur câteva zile- plătește (trimite femeia în vacanță).”

În fiecare săptămână portofelul tău se va goli, iar doamna va fi supraîncărcată cu bunuri materiale. Dacă ești mulțumit de această starea a lucrurilor – ok, e dreptul tău. Dar, în majoritatea cazurilor, doamnele golesc portofelul nu a celor mai bogați bărbați, după care merg la altul.

2. Tonul aspru

Dacă iriți constant femeia, poți înțelege imediat acest lucru prin intonația ei. Ea va răspunde brusc și sec, la obiect. De multe ori te vei prinde gândindu-te, că vorbești cu o străină. Toate solicitările tale vor avea răspunsuri scurte:

”Lasă-mă în pace.”

”Nu vezi că sunt ocupată?”

O femeie iubitoare nu va vorbi astfel.

3. Pasivitate în certuri 

Femeile au obiceiul să-și cicălească bărbatul. Adesea, acest lucru este enervant, dar în același timp, un astfel de comportament este principalul indicator al interesului în relație. Certurile sunt emoționale și se termină de obicei, cu împăcare.

Dacă femeia nu arată nicio activitate, nu te cicălește și nu se ceartă, atunci există două opțiuni. Prima – este o femeie de aur, a doua (și cea mai probabilă) – nu are sentimente pentru tine și nu vede rostul de a se certa fără sens cu cineva de care nu este interesată.