Relatii

”O situație atât de dificilă și stupidă: Ziua sunt cu ea. Noaptea cu soția mea. Ce să fac?”

Așa cum se întâmplă des, găsim și nu apreciem, apoi pierdem. La fel mi s-a întâmplat cu ea. Am făcut o asemenea greșeală. A urmat o despărțire grea, multă vreme nu reușeam să depășesc situația. Nu am uitat-o ​​niciodată, pur și simplu nu mă mai gândeam constant la ea. Nu mi-a dat o a doua șansă, după câțiva ani s-a căsătorit și părea fericită.

Apoi am cunoscut o femeie drăguță. Ne-am întâlnit o perioadă. Mi-am dat seama că este bună pentru viață, că mă simt confortabil cu ea. Ne-am căsătorit. Au trecut câțiva ani, dar eu și soția mea doar ne trăim zilele. Fără emoții, însă ne înțelegeam bine. Ea este mereu ocupată cu munca, este o femeie dulce, plăcută, educată. Dar cumva nu este ceea ce-mi doresc.

Primăvara aceasta în viața mea s-a întors femeia de la atingerile căreia înnebuneam. Căreia îi sărutam vârful degetelor. Și pe care am respins-o acum 4 ani. Mi-a trimis o cerere de prietenie pe una din rețele sociale.

Acum, în tăcere, de parcă nu s-a întâmplat nimic, stăm împreună și bem cafea. Vorbim ca doi prieteni vechi. Nu există resentimente, nici furie între noi.

Ea are 30 de ani și este la fel de drăguță ca și acum 4 ani. Ciudat, dar nu aveam dorința de a dormi cu ea, de a mă răzbuna sau de a o umili. Doar mă simțeam bine lângă ea. Am vorbit despre toate, ne-am exprimat totul. Și ne-am simțit mult mai ușor. A acceptat alegerea mea – sunt căsătorit, minunat.

Ea a divorțat. Și în toți acești ani nu a îndrăznit să mă contacteze. Nu i-au permis orgoliul și ura. Apoi m-a iertat și m-a uitat. Iar acum înțelege că nu are de ce să-i fie teamă. Și dacă vorbim, se va simți mai ușor. Și s-a simțit mai ușor.

Nu era nimic între noi. Doar am ieșit la o întâlnire. Am comunicat. Apoi am ieșit în afara orașului. În locul în care am făcut dragoste prima oară. Și totul s-a repetat. Dormim împreună. Între noi totul pare să fie chiar mai bine decât a fost. Suntem ca doi copii care au fost pedepsiți pentru năzbâtii, iar acum și-au dat seama că sunt vinovați și încearcă să nu mai facă asta.

Așa am petrecut o lună. Totul pare cum a fost. Cu excepția unui detaliu. Sunt căsătorit. Și îmi este dificil să aleg între soția cu care pot să-mi trăiesc viața și femeia cu care vreau să-mi trăiesc viața. Am 30 de ani, dar nu pot decide. Ziua sunt cu ea. Noaptea cu soția mea. O situație atât de dificilă și stupidă. Ce să fac?

Exit mobile version