Femeia divorțată îi va cere noului partener aceste 5 lucruri.

Femeia divorțată, desigur, se deosebește de femeile care nu au „gustat” dintr-un divorț. Această doamnă are în spate experiență de viață, greșeli și eșecuri, propria opinie despre cum ar trebui să fie relația cu un bărbat. Undeva a greșit, undeva a învățat lecții, iar în multe lucruri a devenit mai pricepută.

Acum ea știe exact ce vrea într-o relație și cum poate face bărbatul fericit. De aceea, dacă va avea din nou încredere în cineva, va dori ca noul bărbat din viața ei să respecte următoarele 5 reguli:

1. Să nu locuiască în casa ei

Femeia divorțată nu va lăsa niciodată noul bărbat să locuiască în casa ei, pentru că este locul care îi amintește inevitabil de fostul soț.

Chiar dacă trăiește singură de ceva timp, nu va dori să lase bărbatul să „fie gospodar” în cuibul ei. Prin urmare, femeia stabilește imediat condiția ca ei să își construiască o „familie fericită” fie în apartamentul lui, fie pe un teritoriu neutru, un spațiu închiriat sau într-un apartament comun.

2. Să nu vorbească despre relațiile anterioare

Femeia divorțată s-a rupt de trecut – a aruncat o parte importantă de viața din inima ei, a renăscut, și-a depășit propriile sentimente, îngropându-le adânc. Iar acum așteaptă același lucru de la noul partener. Regula de bază este să-și lase fostele în trecut și să nu se gândească la ele.

3. Să aibă libertate pentru interesele personale

Firește, femeia divorțată a trăit singură ceva timp și s-a obișnuit cu acest mod de viață. Ea are interese, dorințe și nevoi la care nu va renunța de dragul bărbatului.

Femeia vrea să simtă libertatea și oportunitatea de a face ceea ce îi place, fără să-i dea raportul și să se simtă prinsă într-o capcană. Chiar dacă noua ei relație este cu adevărat serioasă și se bazează pe afecțiune profundă, dependența nu este cu siguranță pentru o cineva care a divorțat.

4. Să fie sigură de loialitatea bărbatului

Trădare, inimă frântă, încercări zadarnice de a lipi totul împreună, lacrimi vărsate, timp și sănătate irosită – femeia divorțată a trecut deja prin toate acestea, de aceea nu va mai face aceleași greșeli.

Ea vrea să fie sigură de partenerul ei, pentru a se proteja de durere, suferință și dezamăgire.

5. Să știe că bărbatul este de sine stătător  

Serile petrecute în bucătărie lângă aragaz, 5 feluri de mâncare pentru cină, o casă care strălucește de curățenie, munți de cămăși călcate, șosete adunate de prin colțuri – femeia divorțată s-a săturat de toate astea. Pentru soțul ei, era gospodina ideală, bucătăreasă, menajeră etc. Iar acum nu are nicio dorință să cadă din nou în rutină.

Vrea să fie sigură că noul ei partener este capabil să pregătească singur cina, să-și calce un tricou, să pornească mașina de spălat și să nu stea flămând așteptând ca ea să vină acasă de la serviciu și să-l hrănească.