Cum înțelegi că femeia își ascunde singurătatea? Ea va rosti aceste 8 fraze.

De multe ori, femeia poate descrie în culorii farmecul vieții în singurătate și se poate preface că nu are nevoie de relații. Dar, în adâncul sufletului ea este cu adevărat singură și bărbatul poate înțelege acest lucru după următoarele 8 fraze:

1. „Îmi place să-mi rezolv singură problemele”

Pentru femeie această frază poate părea o expresie a încrederii în sine, dar din exterior nu arată prea convingător. De fapt, femeilor nu le place să-și rezolve singure problemele. Orice doamnă ar pune cu plăcere o parte din sarcini pe umerii bărbaților.

2. „Nu gătesc acasă, mănânc în oraș”

Aceste cuvinte semnalează despre singurătatea femeii. Poate că ar găti, dar nu are pentru cine. Iar pregătirea mâncării doar pentru o singură persoană nu-i aduce bucurie.

Bărbații înțeleg acest lucru, așa că ea nu va reuși să-și ascundă singurătatea în spatele disprețului pentru mâncarea de casă.

3. „Trăiesc clipa.”

Crezi că sună romantic? Bărbatul care aude o astfel de frază, imediat înțelege că femeia suferă de singurătate. Astfel de formulări dau un sentiment de deznădejde: ea nu are cu cine să construiască planuri de viitor, de aceea creează această imagine de aventurier. În realitate, femeile adoră să-și facă planuri imediat ce un bărbat atractiv se ivește în viața lor.

4. „Mi-e milă de femeile care nu pot face niciun pas fără ordinele bărbatului”

De obicei, ea spune asta pe un ton respectuos, dar un interlocutor experimentat va observa instantaneu falsitatea. Femeile singure nu sunt cele mai bune actrițe. Nu toate reușesc să-și ascundă emoțiile, atunci când simt că cineva are parte de grijă, iar ele nu. Bărbații intuitiv simt singurătatea ascunsă sub masca respectului.

5. „Cum te realizezi în viață?”

Cu această întrebare femeia singură demonstrează un interes clar pentru bărbat. Scopul unor astfel de fraze este să afle cât mai multe despre el și despre finanțele sale, și nu modalitățile de realizare. O astfel de curiozitate este un semn de singurătate și dorința ascunsă de a-și găsi un partener de viață.

6. „Voi plăti pentru mine”

Bărbatul poate acționa ca un gentleman, plătind pentru femeie. Sau poate profita de situație. Dar un lucru este sigur: manifestând independență, femeia arată că este singură. Deși, în suflet ea vrea ca bărbatul să fie un domn adevărat și să plătească pentru cină.

7. “Nu-mi sărbătoresc ziua de naștere”

Femeia care declară că nu vrea să-și sărbătorească ziua de naștere și poate, în același timp, Ziua Îndrăgostiților, este în 99% dintre cazuri singură. Îi lipsește atenția masculină în astfel de zile, dar nu vrea să recunoască.

8. „Nu-mi place când oamenii își arată sentimentele în public”

Femeia spune asta, iar bărbatul citește printre rânduri: ”Sunt singură, nimeni nu mă îmbrățișează și nu mă mângăie.” O doamnă singură poate pretinde că nu își va arăta niciodată sentimentele în public, dar în realitate, ea nu are un partener cu care ar putea face acest lucru. Bărbatul va simți imediat spiritul singurătății.