7 mesaje cu care femeia inteligentă își bucură bărbatul.

Dacă ai de gând să-i trimiți bărbatului un mesaj, gândește-te mai întâi: cum te caracterizează.

Iată 7 mesaje cu care o femeie inteligentă va arăta nu numai IQ-ul său mare, ci și va bucura bărbatul:

1. ”A fost o seară minunată! Mulțumesc”

Abilitatea de a mulțumi – este rară în rândul femeilor. Dar pentru bărbați este atât de important să obțină un răspuns la eforturile lor! Recunoștința – este elementul esențial într-o relație. Femeia care înțelege acest lucru, ajunge automat în topul celor mai inteligente femei în opinia bărbatului.

2. ”Privește imaginea, să iau asta sau cealaltă?”

Astfel, femeia inteligentă îi cere bărbatului opinia despre o viitoare achiziție. Ea nu va intra în detalii lungi despre alegerea sa, iar bărbatul va aprecia această abordare, realizând că are de-a face cu o femeie inteligentă.

3. ”Da, nicio problemă!

Îi răspunde ea când el a rezervat o masă la restaurant sau a stabilit ora întâlnirii. Sau poate a comandat pizza acasă. Ea înțelege că este mai bine ca unele decizii să fie luate de bărbat și face asta cu plăcere.

4. „Hai să discutăm totul când ne vom întâlni.”

La întâlnire, multe cuvinte care pot părea ofensatoare în formă de text, vor fi pronunțate mai blând. Bărbatul va aprecia cât de inteligentă și reținută este femeia, evitând astfel un conflict. Mai mult decât atât, în suflet el îi va fi recunoscător.

5. ”Ai reușit să mănânci? Sunt aproape, pot să-ți aduc prânzul.”

În înțelegerea bărbatului, o femeie inteligentă este, de asemenea, grijulie și plină de energie. Adică, ea se poate gândi nu numai la sine și la nevoile sale, ci și la nevoile bărbatului.

6. “Cred în tine”

Există mesaje care îi dau bărbatului aripi în spate. Îl inspiră să facă imposibilul o realitate. Acest mesaj este din această categorie. Doar trei cuvinte – „Cred în tine” – au o putere extraordinară. Bărbații apreciază astfel de femei.

7. ”Nu-ți face griji, astea sunt fleacuri.”

Primind un astfel de mesaj ca răspuns la scuzele sale, bărbatul înțelege imediat: iubita sa este nu doar inteligentă, ci și înțeleaptă.