3 calități masculine pe care le apreciază majoritatea femeilor.

Femeile, deși imprevizibile, au anumite preferințe când vine vorba de bărbați. Desigur, fiecare are propriile cerințe, chiar și ciudățenii, dar sunt atrase în special de anumite calități masculine. Și nu se referă la aspect, ci la calitățile interioare ale bărbaților.

1. Fidelitatea

Pentru majoritatea femeilor această calitate este pe primul loc. Foarte puțini bărbați pot spune astăzi că sunt fideli doamnelor lor. Deja un procent prea mare de bărbați tind spre poligamie, nu se pot mulțumi cu ceea ce au acasă.

Dar există și bărbați care își respectă femeia, alegerea și decizia proprie. Alături de un astfel de bărbat pot fi multe doamne interesate, însă el va rămâne credincios uneia. Da, sunt foarte puțini, foarte rari, dar încă există.

2. Grija și protecția

Și totul începe în faza de curtare, când bărbatul face doar primii pași, doar arată cine este. Unii deja la această etapă sunt gata să te înconjoare cu grijă, să-ți ofere acel sentiment de încredere și securitate. Lângă un astfel de bărbat, înțelegi că, și cu copiii, el va fi la fel de bun, de încredere.

Desigur, destul de des, bărbatul arată grijă doar la început, iar treptat devine indiferent și rece.

3. Încrederea în sine

Majoritatea femeilor vor prefera să vadă alături de ele bărbați puternici, încrezători. Poate că el nu va fi cel mai mare romantic și nu vei auzi întotdeauna cuvinte frumoase din gura lui, însă siguranța și umărul lui puternic sunt mult mai importante. Și aceasta este o calitate reală, nu doar încercarea de a părea așa.

Adesea în spatele cuvintelor despre forța interioară și autosuficiență se află un bărbat slab, care va pune toate problemele pe umerii altora.

Calitățile nu sunt atât de complicate, ci doar foarte rare. Iar dacă bărbatul le are, atunci, cu siguranță, se va găsi și femeia demnă dispusă să le aprecieze.