8 semne ale femeii care riscă să rămână singură. Ce face ea greșit?

În acest articol, vom vorbi despre femeile care mai devreme sau mai târziu rămân singure. Ele au una sau mai multe caracteristici din lista de mai jos.

Dacă găsești o asemănare, atunci este timpul să scapi de ceea ce te împiedică să construiești o relație sănătoasă cu bărbații. Odată ce vei face acest lucru, iubirea va apărea instantaneu în viața ta.

1. Nu faci niciodată compromisuri

Dacă ai decis că totul trebuie să fie exact așa cum dorești tu, atunci nu aștepta nimic bun. Cea mai mare problemă este că bărbații sunt pregătiți să facă ceea ce vor femeile doar în primele luni ale relației, apoi se plictisesc de toate astea.

2. Te consideri „prințesă” în relație

Cu astfel de atitudini de viață, femeia este sigură că toată lumea îi datorează ceva. Bărbatul trebuie să-i ofere regatul pe care și-l dorește. Dacă partenerul nu are o moștenire de la tatăl-rege – în curând va obosi să fie sclav.

3. Nu consideri că este necesar să-i spui iubitului despre sentimentele tale.

Toți bărbații sunt cuceritori prin natura lor. Cu toate acestea, nu trebuie să prelungești procesul de cucerire mai mulți ani. Mai devreme sau mai târziu, el se poate plictisi și se va duce să cucerească pe altcineva.

4. Rareori îți sprijiniți bărbatul. 

Desigur, bărbatul este întotdeauna capul familiei, dar oricât de puternic ar fi, uneori are nevoie de sprijin. Bărbatul se va simți mereu singur dacă jumătatea lui nu-l susține în situațiile de viață dificile.

5. Ești prea îngrijorată de relație.

O altă extremă care nu-ți aduce beneficii. Niciun bărbat nu vrea să-și lege viața cu o femeie isterică și nesigură, care se teme că iubitul o va părăsi.

6. Crezi că partenerul îți datorează totul doar pentru că ești femeie

Da, bărbatul poate pune întreaga lume la picioarele femeii sale, dar numai dacă o iubește foarte mult.

7. Crezi că toți bărbații sunt la fel

Dacă ai întâlnit un bărbat necinstit, atunci nu ar trebui să-i judeci pe toți la fel. Întreabă-ți bunica dacă a trăit o viata fericită cu astfel de setări? Poate vrei să repeți același scenariu?

Bărbații sunt diferiți. Și crede-mă, pe lângă intimitate, ei își doresc și alte lucruri de la femei.

8. Îi verifici constant telefonul și ești geloasă.

Dacă între parteneri nu există încredere, atunci relația se va încheia în cel mult 3 ani. Acest lucru a fost deja dovedit în mod repetat de oamenii de știință. Trebuie să ai încredere în partenerul tău, iar dacă nu reușești acest lucru, este mai bine să închei relația.