Ce nu trebuie să faci într-o relație cu bărbatul: 7 lucruri interzise

Din fericire (sau din păcate), multe femei în relații sunt conduse de emoții. Iar acest lucru înseamnă că la începutul unei relații dispare capacitatea de a gândi în mod adecvat.

Oricât de îndrăgostit ar fi bărbatul, la un moment dat el poate dispărea. Prin urmare, este important să ții cont de lucruri care nu pot fi făcute, astfel încât să nu-ți respingi partenerul.

1. Nu-i spune că îl iubești la fiecare cinci minute

Dacă la începutul unei relații, un astfel de obicei poate cuceri bărbații, mai târziu îi irită. Nu uita că sentimentele trebuie arătate nu numai prin cuvinte, ci și prin fapte. În cazul femeilor, faptele sunt manifestarea grijii, sensibilității și înțelegerii.

2. Nu-i verifica telefonul.

Curiozitatea feminină o face să-i verifice telefonul. Dacă bărbatul a plecat să scoată gunoiul, iar telefonul a rămas pe masă – ispita de a căuta dovezi incriminatoare este mare.

Dacă bărbatul va descoperi că faci asta, scandalul este cea mai blândă opțiune. Încearcă să arătați empatie și să te pui în pantofii lui. Îți va plăcea dacă el îți va verifica telefonul?

3. Nu-i impune hobby-urile tale

Relația ideală este atunci când iubiții sunt pe aceeași lungime de undă. Dar, din păcate, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. De multe ori într-un cuplu bărbatului îi plac filmele de acțiune, iar femeii – melodramele. Lui îi place fotbalul, ei – teatrul.

Are sens să-i impui hobby-urile tale? De ce să forțezi bărbatul să facă lucruri de care nu este interesat? Trebuie să respecți opinia persoanei dragi și să nu încerci să-l schimbi cum îți place ție.

4. Nu vorbi rău despre fostul partener

În primul rând, bărbatul se va gândi la faptul că, în cazul unei eventuale rupturi vei vorbi despre el în același mod.

5. Nu discuta despre viața personală cu alte persoane

Multe doamne adoră să facă scandaluri în public sau să împărtășească detaliile intime din relație. Orice bărbat normal, aflând despre asta va prefera să rupă relația. El își respectă spațiul personal și nu vrea să lase în el străini care cunosc detaliile „din prima sursă”.

6. Nu alege nume pentru copiii nenăscuți

Nu este nimic greșit să alegi numele copilului atunci când ești în a 8-a lună de sarcină. Dar subiectul copiilor la începutul relației poate speria bărbatul, chiar dacă ai cele mai bune intenții.

La începutul relației, bărbatul nu este complet sigur că ești femeia cu care vrea să creeze o relație serioasă. Nu grăbi lucrurile.

7. Evită scenele de gelozie fără niciun motiv

Există o concepție greșită că gelozia este o manifestare a sentimentelor. Bărbații adecvați și inteligenți înțeleg că gelozia este nesiguranță.

Cele mai puternice relații se construiesc pe încredere, în ele nu există loc pentru gelozie. Cu cât îți bănuiești mai mult bărbatul, cu atât este mai mare probabilitatea ca reproșurile tale la un moment dat să devină realitate.