7 semne prin care o femeie experimentată își dă seama de infidelitatea partenerului.

Fiecare relație este diferită, de aceea vor exista semne diferite că bărbatul a început o aventură extraconjugală.

Cu toate acestea, există mai multe semne care te avertizează despre trădarea masculină. Toate femeile, indiferent de vârstă și experiență, ar trebui să învețe să determine infidelitatea partenerului.

O doamnă experimentată simte instinctiv aceste 7 semne:

1. Bărbatul este mai apropiat de telefonul său decât de tine.

Bărbatul care înșală și la baie va merge cu smartphone-ul. Pentru a calma un pic spiritele el îi poate oferi periodic partenerei sale parolele, dar pune imediat altele noi. El va întoarce ecranul telefonului de la femeie, dacă stă alături de ea. Și nu-i va răspunde la întrebarea despre cine îi scrie atât de târziu. Poate inventa o scuză că vorbește cu un prieten sau că cineva a ”greșit numărul” .

2. Evită întrebările directe

Atunci când bărbatul evită întrebările directe despre infidelitate, fii atentă. El știe că cel mai simplu mod de a ascunde o aventură este să nu admită acest lucru. Îi este greu să mintă, deoarece minciunile sunt descoperite rapid. Relațiile extraconjugale se mențin pe tăcere. Acesta este motivul pentru care bărbatul preferă să ocolească astfel de întrebări incomode.

3. Va transforma întrebarea despre infidelitate într-o ceartă

Dacă încerci să faci bărbatul să vorbească despre relația extraconjugală, el va întoarce aceste suspiciuni cu susul în jos și te va acuza că nu ai încredere în el.

Un partener cu adevărat credincios, după ce va auzi suspiciunile, va clarifica situația și va face totul pentru a-ți câștiga încrederea.

4. Se uită tot timpul la alte femei.

Dacă observi că privirea partenerului tău rătăcește atunci când vă aflați într-un loc public, acordă atenție unde se oprește. Dacă examinează femeile, oprindu-și privirea pe silueta lor, fii atentă.

5. Nu-ți spune cum își petrece timpul liber.

Într-o relație sănătoasă, ambii parteneri își pot petrece timpul liber separat. Ei găsesc un echilibru între independență și apropiere.

Bărbatul infidel, de asemenea îți va respecta timpul personal. Dar aproape niciodată nu-ți va spune unde și cum își petrece timpul liber.

6. Romantism exagerat

Aventurile extraconjugale sunt un cerc vicios al vinovăției și plăcerii. Acest lucru cu siguranță va afecta și femeia înșelată.

Iar acest comportament este exprimat print-un „montagne russe” emoțional: într-o zi, romantismul în cuplu întrece orice limită, atunci când bărbatul suferă de vinovăție. El îi aduce femeii flori și cadouri. Apoi, totul se schimbă brusc, el devine rece când își pierde interesul pentru partenera constantă.

7. Bănuiești ca există o relație extraconjugală

Dacă nu ai mai experimentat așa ceva, iar acum ai sentimentul că bărbatul te înșală, este timpul să vorbiți. În cele mai multe cazuri, intuiția nu ne înșală.

Dar trebuie să ții cont de faptul că infidelitatea nu întotdeauna distruge relația și nu duce la divorț. De regulă, astfel de situații vorbesc despre faptul că bărbatului îi lipsește ceva. Poate fi nu numai apropierea fizică și nu neapărat este legată de defectele tale. Fiecare cuplu ar trebui să discute deschis despre ce se întâmplă și să nu mascheze criza din relație.