5 semne că bărbatul te iubește cu adevărat și intențiile sale sunt serioase.

Bărbatul adevărat – este, în primul rând, cel care nu aruncă vorbe goale, nu construiește castele de aer și nu promite să-ți aducă stelele de pe cer. Cuvintele sale sunt întotdeauna însoțite de acțiuni și fapte. El nu va striga la fiecare colț că iubește femeia, nu își va arăta deschis sentimentele și nu va „cânta” frumos. Dar își va arăta atitudinea în practică, astfel încât femeia să fie sută la sută sigură de intențiile sale serioase.

5 semne că bărbatul te iubește cu adevărat, nu se joacă:

1. Te înconjoară cu grijă și confort

Un bărbat adevărat își dorește ca femeia lui să se simtă liniștită și calmă, de aceea o înconjoară cu grijă și confort, oferindu-i tot ce are mai bun. Acest lucru se poate manifesta chiar și în cele mai mici detalii – îi va cumpăra medicamente atunci când este bolnavă, o va acoperi cu o pătură caldă, îi va pregăti cafeaua aromată etc. Exact în aceste lucruri mici se manifestă dragostea și dovada sentimentelor tandre.

2. Te protejează 

Nu numai de huliganii de pe strada întunecată, ci și de atacurile rudelor, criticile prietenilor, etc. Bărbatul ia întotdeauna partea femeii iubite și o protejează de oameni toxici, conflicte și situații care îi fură energia. Și da, un astfel de partener cu siguranță o va proteja și de un păianjen înfiorător.

3. Luptă pentru relația voastră

Chiar și atunci când există o perioadă de certuri, dezacorduri și neînțelegeri, bărbatul adevărat nu se retrage în sine. El luptă până la final, încearcă toate căile și metodele. Este dispus să discute situația actuală, să caute o cale de ieșire din ea și nu renunță. El nu va putea lăsa femeia care este atât de importantă pentru el.

4. Este mândru de tine

Și această mândrie nu se manifestă prin apariția spectaculoasă la o petrecere, arătându-le tuturor ce femeie frumoasă are alături, pentru a-și crește prestigiul. Un bărbat adevărat este mândru de femeia sa, se bucură de succesele ei și împărtășește asta cu oamenii apropiați. Iar dacă vrea să se laude, va vorbi despre ea într-un mod respectuos.

5. Nu evită conversațiile serioase.

Un bărbat adevărat este gata să discute orice, să rezolve problemele serioase și să caute soluții la probleme. El înțelege cât de importante sunt astfel de momente și cât de important este să corectezi ceea ce în viitor poate deveni inevitabil. Este întotdeauna dispus să-și asume responsabilitatea, să ia decizii, nu se închide în cochilia sa.