7 motive principale pentru care bărbatul poate pleca din relație.

Orice femeie ar trebui să înțeleagă că partenerul ei nu-și va căuta o altă iubită dacă în relație totul este pașnic. Dacă într-un cuplu de îndrăgostiți adesea se întâmplă certuri și conflicte, atunci riscul unei separări este mare. Bărbații afirmă că există 7 acțiuni feminine care îi împing să plece din relație.

1. Controlul

De cele mai multe ori bărbații sunt toleranți în raport cu femeile iubite. Dar când paharul răbdării se umple, ei iau rapid o decizie și obțin libertatea mult dorită.

De aceea, dragi doamne, înlocuiți dorința de a controla cu grijă și sensibilitate.

2. Încercarea de a-l schimba

Desigur, nu vorbim despre schimbări radicale de aspect. Bărbații sunt mult mai preocupați de încercările femeilor de a le corecta caracterul și comportamentul. Toată lumea știe că partenerul trebuie acceptat așa cum este. Sau neacceptat și în acest caz nici să nu începi o relație cu el.

3. Trecutul

Niciun bărbat nu va fi de acord să-și împărtășească femeia cu altcineva, chiar dacă acest cineva este un fost iubit. Femeile ar trebui să își modereze sinceritatea în subiecte referitoare la relațiile din trecut. Admirația și compararea fostului partener cu actualul va înfuria orice bărbat adecvat în câteva minute.

4. Lipsa grijii de sine

Niciun bărbat nu va fi încântat dacă femeia sa se relaxează atât de mult încât se transformă într-o … mătușă. Chiar dacă bărbatul îți este credincios, te iubește din toată inima, acesta nu este un motiv să nu te îngrijești. Părul murdar, kilogramele în plus și celulita, hainele supradimensionate pe principiul că „merge și așa” – toate acestea nu vor încânta partenerul.

Orice bărbat vrea să vadă alături de el o femeie îngrijită, cu care va avea ce discuta și cu care îi va fi plăcut să facă dragoste. Trage concluzii și schimbă-te doar în direcția bună.

5. Concurența

Concurența sănătoasă este întotdeauna bună, iar acest lucru se aplică nu numai muncii, ci și relațiilor. Bărbatul a fost promovat, face sport și are un abdomen de invidiat, dar nici iubita lui nu rămâne în urmă! Ea se dezvoltă în domeniul său de activitate, este pasionată și de sport, și de alimentația sănătoasă. O astfel de competiție este frumoasă – arată clar modul în care partenerii se completează.

Altceva este dacă femeia încearcă în mod constant să demonstreze că este mai inteligentă și poate face totul mult mai bine decât bărbatul. În acest caz, bărbatul, mai devreme sau mai târziu, decide să plece la cineva care îi va aprecia eforturile.

6. Seriozitatea

Este puțin probabil ca bărbatul să poată trăi mult timp cu cineva care are probleme cu simțul umorului. Dacă femeia este sceptică cu privire la glumele lui, se supără și chiar se înfurie din cauza asta, astfel de parteneri vor merge în curând pe căi de viață diferite. Capacitatea de a vedea gluma în aceleași lucruri – înseamnă să vorbești în cuplu aceeași limbă.

7. Conversațiile goale

Multe femei adoră conversațiile lungi despre tot și despre nimic în același timp. Și ele adesea le reproșează partenerilor că sunt neatenții la ceea ce transmit. Astfel de afirmații rănesc bărbații și sunt o ocazie nu numai pentru certurile dese, ci și motivul separării.

Dacă dorești să fii auzită, oferă-i doar informații importante bărbatului. Folosește propoziții clare și scurte. Atunci, el cu siguranță va auzi cererile sau problemele tale.

Dacă ai observat unul sau mai multe semne în relația ta, nu este niciodată prea târziu să-ți schimbi acțiunile și comportamentul în bine.