Iată la ce se uită în primul rând bărbații atunci când fac cunoștință cu o femeie.

Femeile încearcă să arate bine. Cineva face asta pentru sine, cineva vrea să concureze cu prietenele, iar cineva vrea să fie pe placul bărbaților. Femeile au idei diferite despre ceea ce este important pentru bărbat, la ce se uită el în primul rând.

Pentru început, vreau să-ți spun că bărbatul nu vede lucrurile mărunte. Nimeni nu se va uita la unghiile tale până când tu însăți nu vei menționa despre ele, îți spun asta cu toată încrederea. În general, bărbatul prea puțin acordă atenție conștient.

Dacă ai planuri serioase pentru bărbat, atunci este mai bine să nu te îmbraci provocator pentru a nu părea o opțiune ușoară pentru o perioadă scurtă de timp. Bărbații adoră stilul reținut, ceea ce înseamnă că femeia se gândește la cum arată și este modestă.

De asemenea, bărbații adoră părul femeii lăsat pe spate. Poate că nu orice bărbat va confirma acest lucru, dar, la nivel subconștient, bărbaților le place părul lung. Ei acordă atenție în primul rând acestui lucru.

De asemenea, bărbații se uită la starea de spirit generală a femeii. Ei nu sunt atât de lipsiți de emoții precum cred femeile. Pentru bărbat este importantă dispoziția femeii. Dacă ea zâmbește și este mereu pozitivă, atunci și el va fi bucuros să se apropie și să comunice cu ea.

Bărbații se uită și la chipul femeii. Multe studii afirmă că bărbații se uită în primul rând și își opresc privirea pe față. Deci, dragi femei, să nu credeți că pentru bărbați este mai importantă o ținută provocatoare. Dimpotrivă, mai importantă este fața.

Aici există mai mulți factori. Din nou, starea de spirit poate fi determinată după chip, precum și trăsăturile care îi plac bărbatului. Fiecare are gustul său, cuiva îi plac ochii expresivi, cuiva nu. Exact în acest moment, bărbatul stabilește dacă îi place femeia sau nu.

Este mai bine să ai o față naturală, cu machiaj minim, bărbații iubesc naturalețea. Ei nu vor observa niciodată ceea ce ți-ai aplicat pe față. Ei se uită la imaginea generală.