Relatii

7 lucruri pe care orice bărbat visează în secret să le obțină de la partenera sa.

Adesea, bărbații au anumite pretenții, gânduri obsesive sau dorințe despre care nu vorbesc cu voce tare, pentru că le este teamă să nu-și jignească iubita.

Cu toate acestea, unele dorințe masculine merită atenție. Dacă femeile le vor transforma în realitate, atunci relația doar va avea de câștigat.

1. Bărbații doresc să simtă mereu sprijinul femeii

Chiar dacă planurile nu se vor realiza, pentru bărbați este foarte importantă susținerea iubitei. Doar așa ei vor putea trece mai ușor peste eșecuri și vor găsi forțe să muncească în continuare.

2. Bărbații au nevoie uneori să fie singuri.

Fiecare persoană vrea uneori să fie singură în tăcere, să-și pună gândurile în ordine, iar bărbații puternici nu fac excepție. De la iubita lor, ei așteaptă înțelegere și răbdare.

3. Bărbații iubesc când femeia îi întâmpină cu zâmbetul pe față

Mulți subestimează puterea zâmbetului, dar când bărbatul își vede iubita zâmbind, el însuși devine mai vesel. Zâmbetul indică faptul că femeia este bucuroasă să-l vadă.

4. Bărbații își doresc ca femeile să-i surprindă plăcut. 

Bărbații nu vor să se gândească în permanență cum să-și mai bucure iubita. Ei de asemenea, vor să se bucure, să meargă la întâlnirile organizate de femeie, să primească cadouri drăguțe. În astfel de relații bărbații se simt fericiți.

5. Bărbații vor ca femeia să le respecte spațiul personal.

Uneori, bărbații vor să rămână cu prietenii, să facă ceea ce îi pasionează sau pur și simplu să meargă la pescuit fără să fie criticați pentru acțiunile lor.

6. Niciunui bărbat nu-i place când femeia îi critică stilul vestimentar

Bărbații vor ca femeile să-i iubească nu numai într-un costum elegant, ci și în blugi și tricou. Stilul bărbatului este o parte din el, de aceea, se indispune când femeia îi critică hainele.

7. Orice bărbat vrea ca femeia lui să împărtășească mai puține detalii despre viața lor intimă.

Nu contează dacă ea îl laudă sau îl critică, a dezvălui detalii personale – este urât în raport cu partenerul. În special, dacă de la prietene toate informațiile ajung la persoane necunoscute.