În opinia femeilor, bărbații nu au dreptul să ceară aceste 4 lucruri, dacă nu se căsătoresc cu ele.

După cum știți, femeile au cerințe destul de mari față de bărbați. Bărbatul trebuie să câștige mult, să arate bine, să aibă grijă de femeie și multe altele.

În sfârșit și bărbații au început să aibă anumite cerințe față de alesele lor. În trecut era suficient ca femeia să fie frumoasă. Acum, însă bărbații se uită și la calitățile interioare, sperând ca femeia să aibă cel puțin calitățile umane de bază. Și pentru a o cunoaște mai bine, au nevoie de câțiva ani, înainte de a se căsători.

Multor femei nu le place acest lucru, considerând, în acest caz, că bărbatul nu are dreptul să ceară:

1. Onestitate

Femeile consideră că dacă bărbatul nu se grăbește să se căsătorească, atunci nu merită nici măcar acest lucru.

Onestitatea este una dintre calitățile de bază pe care ar trebui să le aibă fiecare femeie. Dacă ea, desigur, vrea ca bărbatul în cele din urmă să o ceară de soție.

2. Grijă

Grija banală -„banală” în sensul că trebuie să fie fără rezerve și condiții.

Dacă femeia este grijulie, atunci bărbatul se va grăbi acasă de la serviciu. Dacă, grija lipsește, bărbatul, dimpotrivă, va face tot posibilul să rămână cât mai mult la serviciu. El vrea să vină acasă și să-și recapete forțele după o zi grea. Dar cum poate face asta dacă femeia nici măcar grijă nu-i poate oferi?

3. Să-i raporteze bărbatului

Multe femei nu se consideră obligate să-i raporteze bărbatului unde și-au petrecut timpul, dacă acesta nu planifică să se căsătorească.

La întrebarea: „Unde ai fost?” sau „Ce ai făcut?”, bărbatul vrea să audă un răspuns sincer. Este pur uman să răspunzi la aceste întrebări banale. De ce să nu-i răspundă sincer? Ce are de ascuns?

4. Sprijin

Ei bine, despre ce vorbim, dacă bărbatul nu are dreptul să ceară nici măcar cele menționate mai sus? Desigur, a-i oferi sprijin bărbatului – intră în această listă.

Sprijinul, de asemenea, este un lucru de bază pe care bărbatul trebuie să-l primească în perioadele dificile ale vieții sale. Și nu numai în cele dificile.