Femeia pe care nu aș lua-o niciodată de nevastă: 7 semne

Secolul XXI îmi creează o mare confuzie. Cred că atunci când eram mai tânăr, să zicem, prin anul 2000, femeile erau diferite, dar ceea ce se întâmplă acum, în 2020, mă face să cred că feminitatea este pe cale de dispariție.

În articol voi descrie 7 semne ale femeii cu care nu m-aș căsători niciodată:

Femeia ușuratică 

Mulți bărbați ar profita probabil de favoarea unei astfel de femei, dar cu greu s-ar căsători cu ea, pentru că o astfel de femeie este la dispoziția tuturor, iar bărbații sunt proprietari. Cel puțin eu cu siguranță. Sunt un om de familie.

Gospodina rea

Dacă o femeie nu știe să gătească deloc și merge la cafenea sau la restaurant să mănânce, atunci de ce aș avea nevoie de o astfel de soție? Nu neg, și bărbatul poate găti ceva, dar dacă doar el gătește, iar soția lui se plimbă prin discoteci, baruri, restaurante, atunci repet: de ce aș avea nevoie de o astfel de soție?

Femeia care urăște copiii

Din anumite motive, mi se părea că toate femeile iubesc copiii, dar am fost surprins atunci când am văzut contrariul, că există doamne care urăsc copiii. Familia presupune nașterea copiilor, educația și direcționarea lor în viață, așa că nu aș vrea să am o soție care urăște copiii.

Femeia depresivă

Toată lumea trece prin diferite momente în viață. Nu vorbesc despre asta, dar dacă femeia este mereu depresivă, atunci e o problemă pe viață. Femeia, precum și bărbatul trebuie să-și asume responsabilitatea pentru starea sa interioară, pentru a fi interesantă, politicoasă, tandră, fermecătoare, atractivă.

Femeia încăpățânată 

Un proverb vechi spune: „Soțul este capul, iar soția – gâtul”. Soțul controlează, iar soția direcționează. Dar pentru a conduce confortabil în familie, soția trebuie să fie flexibilă. Dacă este încăpățânată, doar îi va provoca bărbatului furie. De ce am nevoie de asta?

Cred că femeile trebuie să lucreze la atitudinea lor față de bărbați. Dacă se căsătorește, femeia trebuie să înțeleagă sensul cuvântului ”a urma” bărbatul, ceea ce înseamnă că trebuie să-l asculte în orice, dar nu să acționeze împotriva lui.

Femeia dependentă de bărbat

Soțul întreține familia, dar acest lucru nu înseamnă că femeia îl poate folosi ca pe cal. Rolul soției este acela de a-și ajuta soțul în toate, astfel încât acesta să aibă succes, iar o poziție neutră – este poziția celui dependent. Cum ar fi: ”Hai, întreține-mă, iar eu voi sta pe canapea și voi aștepta.” Cu siguranță nu am nevoie de o astfel de soție.

Femeia cheltuitoare

Ce poate fi mai rău decât o soție cheltuitoare? Oricât de mulți bani îi dai, ei se strecoară ca apa printre degete. Și dacă mai iubește împrumuturile, atunci ai dat de bucluc. Nu spun că soția ar trebui să fie expert în finanțe. Nu! Dar cel puțin ar trebui să poată cheltui în mod rezonabil banii care i-au fost încredințați.