4 motive pentru care nu merită să te întorci la fosta parteneră.

Când femeia ia inițiativa și pleacă, este neplăcut. Imediat începi să cauți motivele în tine – oare ce ai făcut greșit? S-a dus la altul?

Poți să-ți faci griji cât vrei. Dar durerea emoțională după fosta iubită nu va dura pentru totdeauna – mai devreme sau mai târziu va apărea o nouă iubire în viața ta. De aceea, nu încerca niciodată să te întorci la femeia care a decis să plece! Oamenii se schimbă rar, iar femeile cu atât mai mult. Dacă te-a trădat o dată, o poate face din nou.

Așadar, iată 4 motive pentru care nu merită să te întorci la fosta parteneră:

1. A plecat pentru că așa a dorit. 

Cel mai probabil, a plecat pentru că îi lipsea ceva. Banii, aspectul, caracterul – motivele pot fi diferite. Este corect în acest caz să continui să alergi după ea?

”Iubito, acum câștig 100 de mii, nu 50 de mii. Te vei întâlni cu mine?”

Își poate imagina cineva că un bărbat normal se va comporta astfel? Nu. Femeia a plecat – să se întoarcă singură. Dacă nu vrea – caută-ți alta.

2. Ea nu a avut niciodată sentimente

Aici este vorba de indiferență totală, când într-o zi femeia zâmbește, iar în alta își ia lucrurile și pleacă. Mulți bărbați se consideră vinovați în acest caz, spunând că au făcut ceva greșit.

De fapt, este vorba despre interesul mercantil al femeii. Pur și simplu și-a găsit altul care corespunde cerințelor ei consumatoare. Plecarea bruscă sugerează că în tot acest timp a avut o opțiune de rezervă. Merită să încerci să o întorci în viața ta?

3. În acest timp, probabil și-a găsit altul

Este o prostie să crezi că fosta parteneră, care a decis să plece, va sta luni întregi la fereastră și te va aștepta. Se va întâmpla contrariul – ea va căuta în mod activ alți bărbați.

Deci, încercările de a o întoarce se vor transforma într-o adevărată competiție în care trebuie să concurezi cu alții pentru inima ei. Ai nevoie de asta? Nu este mai bine să cauți o opțiune liberă?

4. Lipsa de respect

Dacă bărbatul este prea intruziv și aleargă ca un câine după femeie, ea nu îl va respecta. La baza oricărei relații normale este – respectul pentru bărbat.

Chiar dacă doamna se va întoarce, te va manipula și te va amenința că pleacă. Fie va trebui să înduri capriciile ei, fie să o alungi. Atunci a meritat efortul de a o întoarce?

Este important să-ți amintești că femeile apreciază doar bărbații puternici, cu voință și caracter de fier.

Concluzie: Omul iubit nu este abandonat și înlocuit. Dacă femeia a decis brusc să plece, atunci ai avut încredere în ea mai mult decât merita. Fii bărbat și nu te lăsa manipulat, eliberează situația. Începe o viață nouă, sau fosta parteneră mai devreme sau mai târziu se va întoarce singură.