11 trăsături de caracter ale unei femei adevărate.

Femeile cu ”trăsături înalte de caracter” se comportă astfel:

Își motivează bărbații să atingă succes, dar nu intervin niciodată în proces. Ele au încredere deplină în bărbat și îi permit să ia toate deciziile singur. Îl vor ajuta numai dacă el va cere asta.

Nu sunt geloase. Ele nu-și fac bărbatul gelos doar pentru a-i atrage atenția. Își cunosc valoarea și dacă se îndoiesc de onestitatea bărbatului, atunci își vor lua rămas bun de la el și nu se vor umili cerând explicații.

Cer atitudine respectuoasă, nu pentru că sunt femei, ci pentru că bărbații le-au ales și trebuie să-și respecte propria alegere. În înțelegerea lor, bărbatul trebui să manifeste respect pentru familia și prietenii femeii.

Își permit să aibă prieteni și hobby-uri cărora le dedică timp, dar bărbatul rămâne totuși pe primul loc. Nu-l vor limita, dar vor cere libertate și pentru sine.

Sunt încrezătoare, știu exact cum să se comporte în orice circumstanțe. Dacă este necesar, o astfel de femeie va găsi limbă comună cu părinții bărbatului și va deveni fiica lor. Ea va lega prietenii cu prietenii apropiați ai bărbatului, dar nu va încerca să le acapareze complet timpul și atenția.

Încearcă mereu să arate excelent, își monitorizează aspectul, sănătatea și forța fizică. Își cunosc defectele și duc un război liniștit cu ele.

O femeie adevărată nu este timidă atunci când trebuie să discute subiecte intime cu bărbatul. Știe clar ce vrea sau nu vrea și vorbește direct despre asta. Cu toate acestea, nu va discuta niciodată astfel de subiecte cu prietenii și prietenele și nu va ierta bărbatul dacă face acest lucru.

Femeia adevărată are opinia sa și este mândră de asta. Dacă greșește, sau invers, vede greșeli în cuvintele bărbatului, îl va chema la un dialog calm.

Nu va spune niciodată lucruri urâte și nu va dezvălui problemele din relație. Ea se respectă, își respectă alegerile și nu va coborî bărbatul în ochii nimănui.

Înțelege clar ce este important în viață și ce obiective își stabilește, prin urmare, nu le va sacrifica de dragul bărbatului. În mod similar, nu va obliga pe cineva să facă sacrificii de dragul capriciilor ei.

Ea nu va începe niciodată o relație cu cineva la întâmplare, de aceea dacă ești norocos să ai o astfel de femeie alături, trebuie să fii mândru, pentru că ești o persoană excepțională în ochii ei.