Femeile au învățat să trăiască singure, iar bărbații sunt extrem de nemulțumiți de asta.

O prietenă de-a mea 7 ani nu a avut nicio relație serioasă. Și cumva îmi era milă de ea: ”Sărăcuța, cum trăiește ea fără bărbat? Chiar întâlnește mereu bărbați ciudați?”

De fapt, totul s-a dovedit a fi mult mai simplu. Această prietenă nici nu avea de o relație serioasă. Dacă simțea nevoia atenției masculină – făcea cunoștință cu bărbații, dar fără a se implica în ceva serios.

În urmă cu câteva decenii acest lucru era greu de imaginat. Acum totul s-a schimbat. Societatea privește în alt mod femeile care trăiesc singure, ele nu mai sunt condamnate atât de dur.

Există câteva motive pentru care femeile aleg singurătatea conștientă:

1. Banii

Finanțele joacă un rol important în relație, indiferent ce spun bărbații despre lăcomie și mercantilism. Bărbatul care câștigă bine, este asociat cu vânătorul bun din vremurile vechi. Problema este că mulți bărbați nu știu cum și nu vor să fie astfel de vânători. În multe familii, femeia câștigă mai mult decât bărbatul. Și atunci femeia se întreabă: ”De ce să trăiesc cu un bărbat care nu știe să câștige? Să-l întrețin constant?”

Și până când femeia va întâlni un bărbat cu adevărat demn, ea va trăi liniștit singură.

2. Gospodăria – să fim sinceri, mulți bărbați moderni sunt adevărați copii în ceea ce privește treburile casnice. Ei nu pot face nimic, când e vorba de spălat, gătit, curățenie. Multe soții trebuie să îndeplinească rolul unei mame grijulii care își hrănește copilul.

Bărbații și-au transformat soțiile în menajere gratuite. Și desigur, multe femei au obosit de această ordine a lucrurilor.

3. Nu trebuie să de-a nimănui raportul

Mulți bărbați cred că femeia este proprietatea lor. În fiecare zi, femeia trebuie să de-a un raport detaliat despre:

– Întâlniri

– Comunicarea cu alte persoane (în special bărbații).

– Planuri pentru seară.

În relații, regulile sunt și mai dure – bărbatul îi interzice femeii multe lucruri, în timp ce lui i se permite totul. Femeile s-au săturat de această nedreptate. Este mult mai ușor să trăiești singură și să răspunzi pentru acțiunile tale doar în fața ta.

4. Nimeni nu le face reclamații cu privire la aspect

Bărbații au cereri nesfârșite față de aspectul femeii:

– Schimbă-ți coafura!

– Schimbă-ți stilul!

– Fii mereu frumoasă!

Singurătatea elimină acest lucru. Dacă femeia vrea să meargă la o întâlnire, ea se machiază. Dacă vrea, stă toată ziua în pijamale. Are libertate absolută.

Da, femeile au învățat să trăiască fără bărbați. Și asta îi face extrem de furioși. Dacă femeia a ales în mod conștient singurătatea, va obține numeroase acuzații la adresa ei: că arată groaznic, că este complexată, feministă etc. Bărbații sunt supărați că femeile nu mai acceptă pe oricine ( șchiopi și urâți)  doar pentru a avea un bărbat în casă. Dacă doresc relații – ei trebuie să se schimbe.

Femeile întotdeauna vor alege bărbații bogați, frumoși și cu mâini de aur.