Folosește-ți energia feminină pentru a fi sănătoasă și seducătoare: 4 secrete taoiste

În fiecare femeie există s*xualitate naturală. Doar că unele au reușit să o descopere singure, iar altele nu. Energia s*xuală feminină atrage bărbații și ea nu poate fi cumpărată cu bani. De aceea, este atât de important ca femeia să poată primi această energie și să o folosească astfel încât să fie sănătoasă și s*xy.

Pentru a-ți descoperi s*xualitatea naturală doar trebuie să ții cont de aceste recomandări simple, dar foarte eficiente.

1. Iubește-te

Foarte des femeile se îmbolnăvesc pentru că nu se iubesc suficient. Femeia ar trebui să se iubească și să se accepte așa cum este. Orice femeie poate face acest lucru. Cu cât femeia își iubește mai mult corpul, cu atât este mai sănătoasă și are mai multă energie.

Îți propun un exercițiu:

– apropie-te de oglindă și privește-te. Trebuie să simți că ești unică. Privește-te în oglindă în fiecare zi și găsește în tine ceva frumos.

– privește-ți sânii, abdomenul și șoldurile. Apoi fesele și picioarele.

– privește-ți organele sexuale. Fiecare femeie este frumoasă în felul său. Este foarte important să simți că poți fi dorită, că ești frumoasă. Trebuie doar să încerci. Iubește-te și laudă-ți corpul – astfel vei avea și mai multă energie s*xuală.

2. Masează-ți sânii

Acest lucru trebuie făcut pentru a acumula energie s*xuală și pentru a evita problemele cu menstruația. În plus, un astfel de masaj este foarte util pentru sâni.

– așează-te confortabil: spatele trebuie să fie drept, lipit de scaun. Relaxează-te și imaginează-ți că te afli într-un loc minunat.

– respiră calm 2 – 3 minute.

– apoi, trebuie să-ți masezi sânii ușor, cu mișcări circulare în sensul acelor de ceasornic, cu vârfurile degetelor arătător, mijlociu și inelar. Apoi, mișcările de rotație trebuie efectuate în sensul invers acelor de ceasornic.

– în timpul masajului este foarte importantă atitudinea ta psihologică: în acest moment trebuie să simți dragoste pentru tine și corpul tău, să fii mulțumită de tine.

– este important să simți legătura cu glanda hipofizară. Ea este responsabilă de producerea hormonilor s*xuali.

Trebuie să te iubești, să te simți ca o regină. Masajul trebuie făcut cu dragoste pentru corpul tău, atunci va apărea și rezultatul. Pentru că uneori gândurile au un efect mai puternic decât acțiunile mâinilor.

3. Zâmbește în interior

Iată cum se face: trebuie să stai confortabil cu spatele lipit de spătarul scaunului și să te gândești la ceva foarte plăcut.

– apoi imaginează-ți o bilă mică luminoasă, amplasată pe frunte. Această bilă te încălzește și îți zâmbește. Trebuie să-i zâmbești ca răspuns.

– apoi treptat coboră bila mai jos.

– în continuare, treci mingea prin întregul corp și încălzește-ți cu dragoste toate organele. Trebuie să-ți imaginezi cum organele îți zâmbesc ca răspuns și se transformă în flori frumoase. Trebuie să simți cât de mult îți iubești fiecare organ și celulă.

4. Fii recunoscătoare.

Trebuie să înveți să-ți spui singură mulțumesc. Pentru ce? Pentru ceea ce faci pentru corpul tău. Simte cum corpul și organele tale îți mulțumesc pentru dragostea ta. Zâmbește-le și fii fericită!