O femeie matură nu-și va permite aceste 3 lucruri în prezența bărbatului ei.

Odată cu vârsta în viața femeii au loc schimbări atât fizice, cât și psihologice. Sănătatea se poate înrăutăți, starea de spirit poate fi instabilă și se pare că femeia are tot mai puține motive de bucurie. Cu toate acestea, experiența de viață atât pozitivă, cât și negativă ajută femeia matură să facă față multor probleme.

Și este minunat dacă în această perioadă are o relație stabilă și caldă cu un bărbat. Ea deja înțelege că nu toate dorințele sau trăsăturile ei de caracter îi aduc bucurie celeilalte persoane. De aceea, este capabilă să-și controleze emoțiile și ideile care pot dăuna relației.

3 lucruri pe care o femeie matură nu le face în prezența bărbatului. 

1. Ea nu se plânge de ceva fără motiv. 

Unii oameni se plâng literalmente de tot ce li se întâmplă în viață. Vecinii, vremea, guvernul, sănătatea – orice poate deveni un motiv. Se plâng nu numai femeile, dar și bărbații.

O femeie inteligentă matură este capabilă să-și controleze negativitatea și să se oprească la timp.

Femeia setată negativ nicidecum nu poate fi atractivă. Acest lucru vorbește indirect despre faptul că ea își pierde energia vitală. Plângerile constante, chiar dacă bărbatul le poate rezolva integral sau parțial, pune femeia într-o poziție dependentă. Și nu corespunde deloc statutului de om adult.

2. Nu transformă stilul de viață sănătos într-un cult

Desigur, nu este nimic greșit în stilul de viață sănătos, dorința de a tinde spre el este binevenită.

O femeie matură este suficient de experimentată și inteligentă pentru a nu-i insufla bărbatului idei noi. Ea nu va calcula caloriile în fața lui, nu va cântări porția de mâncare și nu va număra pașii făcuți. Cel puțin, nu va face toate astea în mod demonstrativ.

3. Ea nu vorbește cu bărbatul despre noua telenovelă sau dramele din viața unei prietene.

Bărbații sunt indiferenți față de telenovele. Asta nu înseamnă că femeia matură trebuie să renunțe la ele. Dacă este interesată, atunci are tot dreptul să vizioneze filmul ei preferat. Dar nu ar trebui să discute despre asta în fața bărbatului (cu o prietenă, vecină) și cu atât mai mult cu el.

Pentru a discuta cu el ceva interesant, ea îi va propune să vizioneze împreună un detectiv, un film de acțiune sau un documentar. Sau pur și simplu vor ieși la o plimbare în parc.