5 motive pentru care femeia infidelă devine mai atractivă pentru bărbatul ei.

„O relație în afara căsătoriei – este un lucru rău” – acest fapt întotdeauna este condamnat de societate. Dar uneori mariajul are nevoie de o „agitare” care îi va arăta bărbatului că în orice moment își poate pierde femeia.

În mod paradoxal, dar femeia infidelă devine mai atractivă pentru bărbatul ei. Uneori această stare durează doar câteva zile, iar alteori, el este dispus să reînceapă lupta pentru iubita sa.

7 trăsături ale femeii „infidele”, care atrag bărbatul:

1. Ea a devenit mai atrăgătoare

Sentimentul de îndrăgostire transformă femeia, iar nevoia de a păstra un secret îi oferă farmec și mister. Ea își monitorizează cu atenție aspectul, acordă mai multă atenție detaliilor din haine, machiaj.

Bărbatul vede în ea acea femeie care a fost la începutul relației: privirea plină de dragoste, își controlează cuvintele și comportamentul. Ea se schimbă, iar bărbatul nu poate face nimic cu atracția care devine tot mai puternică.

2. Ea este dezlănțuită și deschisă

Femeia infidelă nu se mai teme că soțul ei nu o place sau că silueta i s-a schimbat după nașterea copilului. Ea a primit deja confirmarea atractivității sale fizice, ceea ce a făcut-o și mai încrezătoare. Ea a mers împotriva opiniei publice, a stereotipurilor și a regulilor atunci când a decis să înceapă o relație în afara căsătoriei.

Acest lucru i-a influențat comportamentul și caracterul: este pregătită să continue să încerce lucruri noi, iar bărbatului îi plac aceste schimbări. El vede în ea o femeie complet nouă, pe care vrea să o cunoască mai îndeaproape.

3. Ea îi îndeplinește toate dorințele

Nu contează dacă a fost o aventură trecătoare sau o nouă iubire, de multe ori femeia se va simți vinovată în fața celui pe care l-a trădat. Dacă ea decide să plece, atunci sentimentul de vinovăție va dispărea, dar dacă vrea să mențină relația, atunci va trebui să fie mai atentă, mai blândă și mai responsabilă.

Îi este teamă că bărbatul va afla totul și va decide să plece, de aceea va arăta că este cea mai bună soție, mamă și gospodină. Bărbatul va fi cucerit de disponibilitatea ei de a-i îndeplini toate dorințele.

4. Este misterioasă 

Atunci când o persoană ascunde un secret, se controlează mai bine, își controlează chiar și gândurile. Misterul atrage bărbatul, el este atras de faptul că femeia creează o distanță invizibilă între ei, se îndepărtează puțin.

Bărbatul nu înțelege motivele, dar asta îi trezește instinctele de vânător. În rutina vieții apar emoții noi, o intrigă care îl emoționează. Femeia pare mai misterioasă , mai seducătoare până când află motivul schimbărilor ei, dar chiar și atunci, unii bărbați nu pierd dorința de a fi împreună, în ciuda celor întâmplate.

5. Ea îi oferă spațiu personal și nu-l cicălește. 

Femeia se îndepărtează puțin de bărbatul ei. Ea încearcă să nu-l provoace la conflicte, pentru că la emoții poate spune lucruri în plus.

Bărbatului îi place că ea nu intervine în treburile lui, că se poate întâlni cu prietenii în orice moment, că nu este criticat dacă a uitat să facă ceva. El crede că femeia îl apreciază, are mai multă încredere în el și, prin urmare, el însuși o tratează mai bine. Pentru bărbat, acest semn devine un stimulent pentru dezvoltarea relației, deoarece vede cum ea încearcă să mențină pacea în familie.

Aceste semne ne ajută să înțelegem de ce unii bărbați își iartă femeile infidele și datorită lor relația devine chiar mai bună decât era înainte. O aventură în afara căsătoriei agravează problemele care existau de multă vreme în cuplu, ceea ce duce la momentul în care ambii trebuie să ia o decizie: să se despartă sau fiecare să se schimbe, să-și schimbe viața pentru a fi împreună și pentru a se cunoaște din nou.