Nu te grăbi să-ți cumperi o geantă nouă, până nu citești aceste 2 reguli.

Astăzi vreau să te avertizez cu privire la greșelile pe care le fac multe femei atunci când își aleg o geantă. Crede-mă, acest lucru este foarte important.

Cu ajutorul genții îți poți face imaginea elegantă și scumpă sau ridicolă.

Deci: cum să alegi o geantă?

Regula 1: Cu cât este mai mare femeia, cu atât este mai mare geanta.

Privește ce se întâmplă dacă neglijăm această regulă și alegem pentru o femeie mare o geantă care este în vogă în acest sezon.

Femeia cu forme apetisante a devenit pur și simplu uriașă. În acest mod funcționează iluzia de percepție a obiectelor. Obiectul mic pe ceva mare devine și mai mic, iar obiectul mare și mai mare.

Deci, o femeie plinuță ar trebui să poarte genți mari. Precum aici.

Totul pare să fie bine, geanta este mai mare și se combină cu pantofii și cu imprimeul fustei. Dar o privire atentă va observa că ceva este în neregulă. Geanta are forma greșită.

Regula 2: Femeile cu forme rotunde poartă genți moi, fără colțuri.

Precum aici:

Femeia cu siluetă slabă și linii drepte poartă o geantă dreptunghiulară.

Deoarece caracteristicile feței sunt rotunde, buzele pline, atunci și pe geantă avem accesorii rotunde. Cerceii și ochelarii repetă aceeași formă. Întreaga imagine este armonioasă. Atât culoarea, cât și forma.

Vedeți cum o linie trece în alta. Toate detaliile parcă ar fi din aceeași gamă. Fața, ochelarii, cerceii, colierul S, forma genții, dimensiunea ei. Puloverul negru și paltonul albastru fac imaginea să arate elegant. Ar arăta astfel fără ele? Nu.

O altă geantă dreaptă cu accesorii dreptunghiulare este perfectă pentru femeile cu caracteristici drepte, buze înguste, șolduri înguste. Și o astfel de geantă este ceea ce are nevoie.

Iar aici priviți cât de bine arată o geantă mare pentru această fată. Pentru că înălțimea ei este peste medie.

Astăzi ți-am împărtășit doar două reguli. Mai sunt și alte trucuri. De exemplu, CUM să porți geanta: de mâner, pe umăr, pe îndoitura cotului?

Un stilist profesionist îți va spune că orice detaliu te poate înfrumuseța, și invers. De ce să cheltui bani pe un lucru care nu ți se potrivește 100%?