10 mesaje în care poți vedea ușor adevărata atitudine a bărbatului față de tine.

Atitudinea bărbatului poate fi înțeleasă nu numai prin acțiunile sale, ci și prin mesajele pe care ți le trimite. Mai jos sunt 10 mesaje care te vor ajuta să-ți dai seama ce ascunde bărbatul în suflet.

„Aceasta este o glumă!”

În mod obișnuit, bărbatul va trimite acest mesaj după ce și-a dat seama că a spus cuvinte greșite sau jignitoare. Dar nu ar trebui să-ți faci iluzii că glumețul a tras concluziile necesare. În caz contrar, nu ar fi inițiat o conversație pentru a se explica și a-și cere scuze.

“O.K”

Un astfel de mesaj este potrivit numai pentru încheierea conversației sau în cazul în care bărbatul este foarte ocupat. În rest, acest mesaj poate fi privit ca o neglijare a relației.

 “Vremea este rea, nu ai înghețat?”

Dacă bărbatul îți trimite un astfel de mesaj, atunci poți fi liniștită că el va avea mereu grijă de tine. Uneori, astfel de acțiuni vorbesc mai mult despre dragoste, decât despre o mărturisire romantică.

“Cum spui.”

Aceasta nu este un indicator al consimțământului. Mai degrabă bărbatul nu vrea să continuie cearta. El are opinia sa despre acest subiect și nu are de gând să facă așa cum vrei tu. Dar nici nu intenționează să-și explice poziția, deși astfel ți-ar respecta sentimentele.

„Chiar am o muncă dificilă.”

Această frază ar trebui luată ca un indiciu direct că nu are timp de „jocuri stupide” precum este corespondența. Este un om prea „serios” și „ocupat”!

”Mi-e dor de tine”

Acest mesaj poate fi înțeles diferit. Dar majoritatea femeilor vor fi de acord că un bărbat îndrăgostit întotdeauna va găsi un minut liber pentru a-și suna iubita și a-i vorbi despre sentimentele sale.

”Probabil că astăzi ești obosită. Voi comanda mâncare.”

Bărbatul iubește cu adevărat și îi pasă! Știe foarte bine că ai avut o zi grea, așa că seara nu vrea să te încarce cu treburile gospodărești.

”Mâine la 20-00 să fii la mine.”

Dacă s-a limitat doar la acest mesaj, ar trebui să te gândești. Oare un bărbat iubitor nu va încerca să afle care sunt planurile tale, și în general, ce crezi despre asta? Seamănă mai mult cu o indicație, decât cu manifestarea dorinței irezistibile de a te vedea.

”M-ai înțeles greșit.”

De obicei, o astfel de frază se spune atunci când interlocutorul a tras concluzii greșite. Astfel de momente ar fi mai bine de clarificat printr-un apel, nu printr-un mesaj. Acest lucru sugerează că are o atitudine frivolă față de tine.

”Ești uimitoare!”

În acest caz bărbatul își amintește momentele plăcute petrecute alături de tine și se simte fericit. Un mesaj scurt, dar în el este ascuns mult sens.