Acțiunile vorbesc cel mai bine despre sentimentele bărbatului. 4 semne că bărbatul te apreciază

Poți spune cuvinte de dragoste de o sută de ori pe zi, dar, de fapt, cuvintele rămân doar cuvinte. Consider că acțiunile vorbesc mai bine despre sentimentele bărbatului.

Există semne care îmi clar că bărbatul meu mă apreciază cu adevărat. Care sunt acestea? De fapt, ele pot fi multe. Dar voi evidenția 4 dintre ele:

1. Gunoiul dispare fără să-i amintesc despre el.

Înțeleg perfect că în casa noastră eu sunt principalul „producător” de gunoi și deșeuri. Pentru că eu fac curățenie și gătesc. Iar bărbatul meu, văzând tot ce fac, întotdeauna scoate în tăcere gunoiul. S-ar părea că nu este ceva important. Dar astfel mă scutește de o sarcină suplimentară.

2. Mă ajută la menținerea ordinii. 

Există bărbați care vin de la serviciu, își aruncă șosetele, pantalonii, cămășile. Ei cred că, din moment ce există o femeie în casă, atunci ea trebuie să mențină ordinea.

Bărbatul meu, când vine acasă își pune hainele la locul lor. El înțelege că am suficiente responsabilități, pentru a-mi adăuga încă una.

3. Spală vasele

Eu pregătesc mâncarea. Iar el văzând că uneori asta durează câteva ore, după ce luăm masa îmi spune să mă odihnesc, în timp ce el spală vasele. Cred că numai cei care își prețuiesc cu adevărat partenerele fac asta!

4. Nu intră în apartament cu pantofii murdari

Din nou, unii bărbați își consideră femeile menajere gratuite. De aceea își permit să intre în casă cu încălțămintea murdară. Și când încerci să le spui despre asta, ei strigă sau înjură – ”Femeie, am venit de la serviciu, câștig bani pentru tine, iar tu te plângi de podeaua murdară? Spală din nou!”

Bărbatul meu își curăță întotdeauna pantofii înainte de a intra în casă.

S-ar părea că sunt lucruri atât de simple. Dar în viața mea ele se întâmplă zilnic și eu neapărat le observ și le menționez. Și îi sunt recunoscătoare soțului meu pentru ele. Pentru că văd – el mă apreciază și îmi apreciază munca mea casnică!