Dacă bărbatul îi iartă femeii aceste 5 lucruri, el se umilește în fața ei.

Astăzi bărbații iartă multe lucruri, neînțelegând că astfel se umilesc. Ei continuă să dezvolte relația cu femeile, resemnându-se cu trăsăturile lor negative de caracter. Deși, există și bărbați care nu acceptă această atitudine, aceștia preferă să rămână singuri.

Desigur, nimeni nu-i garantează fiecărui bărbat o gospodină modestă, dulce și frumoasă. Dar dacă bărbatul iartă aceste 6 acțiuni feminine, el se umilește:

1. Se resemnează cu infidelitatea. Femeia înșală, comparându-și iubitul cu alții. Adică, ea continuă să caute unul mai bun, nu este mulțumită de ceea ce are. Din păcate, nu ești eroul ei, ci doar o opțiune temporară și te va accepta până când va găsi una mai profitabilă. Ai descoperit că te înșală? Respectă-te și pleacă fără niciun regret.

2. Acceptă mercantilismul feminin. La început femeia cere cel mai nou model de telefon, apoi o mașină pe credit, apoi călătorii în străinătate? În curând, bărbatul își dă seama că sarcina devine tot mai grea și nu mai face față. Iar femeii nu-i pasă, ea nu are de gând să-și măsoare dorințele cu aspirațiile bărbatului. Te-ai confruntat cu asta? Pur și simplu ești folosit și imediat ce nu vei mai avea resurse – vei fi părăsit. Respectă-te, nu încuraja poftele însoțitoarelor tale.

3. Îi este teamă de criticile, observațiile și concluziile false ale femeii. Dacă ți se întâmplă, felicitări, ești sub ”pantoful” ei. Continuând să-i suporți capriciile și isteria, îți distrugi complet masculinitatea și mândria. Din păcate, aceste calități cu greu pot fi restaurate, de aceea nu suporta isteria, pleacă dacă ești manipulat. Altfel te vei transforma într-o marionetă jalnică.

4. Suportă observațiile despre educația proastă. Răspunsul tău în acest caz ar trebui să fie clar: ”Nu-ți place, mergi mai departe.” Dacă femeia te acuză că ai o educație slabă, vorbește nepoliticos despre rudele tale, fugi de ea fără să privești înapoi. Aceasta este lipsă de respect.

5. Trece cu vederea zgârcenia femeii. Dacă ajungi într-o situație dificilă de viață care necesită nu doar sprijin moral, ci și material, iar iubita ta nu reacționează sau dispare, să  știi că nu te apreciază. Dacă te respecți, nu continua această relație!

Orice relație se bazează pe încredere și ajutor reciproc. Dacă te simți singur, nu te vezi un lider și nu te simți semnificativ într-o relație, atunci este timpul să reflectezi și să iei o decizie.