Cum înțelegi că ești unica femeie din viața lui? 5 semne ale unui bărbat fidel.

Atunci când ne îndrăgostim de cineva, nu putem ști cum va fi în viitor, pentru că ne dezvăluim complet doar cu timpul. Uneori, poți fi copleșită de gândurile dacă îți este fidel? Dacă ești unica femeie din viața lui?

Te voi ajuta să înțelegi în acest articol.

1. Cuvintele

Trebuie să fii atentă la ceea ce îți spune și cum vorbea înainte. Dacă la începutul relației era grijuliu, te întreba constant cum te simți, îți spunea complimente și cuvinte blânde, atunci poți vedea dacă s-a schimbat în această privință.

Dacă sunteți împreună de mult timp, iar el continuă să-ți spună că ești unică și împărtășește totul cu tine, adică a rămas la fel de grijuliu și atent – nu-ți face griji, totul este în regulă.

2. Faptele

Bărbatul tău ar fi trebuit să-ți arate la începutul relației că vrea să fie cu tine și cel mai probabil a făcut-o în diferite moduri.

Dar, în timp, despre dragostea și loialitatea lui poate vorbi grija, sprijinul și ajutorul. Dacă a încetat să facă aceste lucruri, pot apărea suspiciuni semnificative. Dar dacă prin faptele sale continuă să-ți arate iubirea, atunci nu-l suspecta și caută motivul în tine.

3. Cadourile

Dacă bărbatul încă de la început ți-a oferit flori și cadouri, atunci activitatea sa preferată este să te facă fericită (sper că acest lucru este reciproc))! Și te va surprinde mereu, poate nu la fel de des ca la început, dar o va face, pentru că îi place să vadă bucurie pe chipul tău. El ar putea oferi aceste cadouri altei femei, dar ți le face ție. Apreciază și mulțumește-i.

4. Iritarea

Bărbatul nu va avea un comportament iritabil, dacă încă te place și este complet al tău. Există opțiuni când partenerul se comportă astfel, dar este posibil să fii de vină pentru asta, dacă ai făcut ceva care l-a enervat.

Dacă nu ai făcut nimic, atunci iritarea și nepolitețea lui poate fi justificată de altceva.

5. Nu ascunde conversațiile on-line

Dacă bărbatul îți este credincios, el nu va ascunde telefonul când îl sună cineva. Îți va arăta fără teamă mesajele de pe rețelele sociale. Dar dacă observi că este îngrijorat și nu-ți dă telefonul, cel mai probabil că are ceva de ascuns.