3 lucruri de care are nevoie bărbatul pentru a se simți fericit într-o relație.

Bărbatul și femeia pot fi împreună o perioadă lungă de timp, numai atunci când ambii sunt fericiți. De regulă, femeile își exprimă dorințele. Ele vorbesc despre ceea ce le lipsește pentru fericire. Bărbații, însă, sunt mai rezervați. De aceea, femeile nu întotdeauna înțeleg ce așteaptă bărbații de la ele.

De fapt, bărbații așteaptă aceste 3 lucruri.

1. Ca femeia să vadă în el un bărbat și să-l trateze corespunzător.

Adesea putem observa cum femeia își asumă rolul principal în cuplu. Sau mai degrabă rolul matern. Și atunci se dovedește că în acest cuplu avem o femeie-adultă și un bărbat-copil.

Într-o astfel de relație bărbatul nu poate fi fericit. Pentru că femeia mereu se îndoiește de abilitățile sale. Și nici femeia nu va primi satisfacție. De aceea, ea trebuie să-l trateze ca pe un bărbat.

2. Ca femeia să-l susțină

Multe femei, încercând să sprijine bărbatul în perioadele dificile, nu fac decât să dăuneze relației.

Imaginați-vă că bărbatul a împărtășit cu ea problema și aude ca răspuns: „Nu m-ai ascultat, eu te-am avertizat”. Femeia crede că astfel îl protejează de greșelile viitoare.

A sprijini bărbatul – înseamnă a-l asculta cu atenție. Apoi a-i arăta că valoarea sa nu a scăzut în ochii tăi din cauza problemelor. Spune-i cuvinte calde. Arată-ți calmul și încrederea în abilitățile sale, apoi sfătuiește-l blând ceva.

3. Ca femeia să-l aprecieze.

Bărbatul întotdeauna așteaptă ca femeia să aibă nevoie de el și să-l aprecieze. Să-i aprecieze realizările, chiar dacă sunt încă foarte mici.

Dacă femeia observă succesele mici – astfel îl stimulează să obțină succese mari.

Dacă femeia îi poate oferi bărbatului aceste lucruri, atunci nu numai el, ci și ea va fi fericită în această relație. Astfel bărbatul înțelege că femeia are nevoie de el, că îl apreciază și îl iubește, iar el o va aprecia și o va iubi nu mai puțin. Astfel de relații pot dura foarte mult timp.