În căutarea idealului: 5 semne că bărbatul este un cuceritor și nu vrea o relație serioasă cu tine.

În căutarea bărbatului ideal, femeile ajung adesea în „capcana” bărbaților poligami care nu caută relații serioase. Astfel de bărbați își explică comportamentul prin incapacitatea de a se concentra asupra unei femei.

Dar cum poate înțelege femeia că are de-a face cu un bărbat cu care doar își pierde timpul și care oricum o va părăsi imediat ce obține ceea ce își dorește?

1. Vorbește tot timpul despre alte femei.

Bărbatul cuceritor nu se poate reține atunci când vede o fată atrăgătoare. Dar nu o va admira, ci mai degrabă îi va face un compliment vulgar. Dacă iubitul tău face asta în prezența ta și nu-i pasă de reacția ta, acesta este un semn clar că ai de-a face cu un Casanova.

2. Nu știi nimic despre el

Bărbatul care nu planifică o relație lungă, nu te va lăsa niciodată în viața lui. Vei avea acces doar în patul său. Îi vei cunoaște numele și numărul de telefon, el nu te va invita în vizită, dar te poate conduce acasă. Astfel îi va fi mult mai ușor să dispară atunci când trece pasiunea dintre voi.

3. Încearcă să treacă mai repede ”la atac”.

De regulă, cuceritorul intră în contact strâns deja la prima întâlnire: încearcă să te îmbrățișeze, să te sărute, cei mai curajoși îți propun să încheiați seara „într-un loc plăcut”. Scopul acestui bărbat este să obțină intimitate cu orice preț, iar ceea ce crezi despre el nu este preocuparea lui.

4. Va încerca să-ți facă pe plac. 

În ciuda faptului că bărbatului poligam nu-i pasă ce gândești despre el, în același timp, el va fi implicat activ în viața ta. La prima vedere, s-ar putea părea că îi pasă cu adevărat de ce ești tristă, va încerca să te facă să râzi și să te înveselească, iar asta chiar funcționează în favoarea lui. Femeia simte participarea bărbatului, acceptând atitudinea sa ca grijă. Iar el așteaptă exact acest lucru. Cucerindu-te, îi va fi mult mai ușor să te atragă în pat.

5. Dispare adesea

Bărbatul care nu-și poate alege o femeie, dispare adesea din vizorul tău. Puteți petrece câteva zile sau chiar săptămâni împreună, apoi dispare brusc și nu apare o perioadă de timp. După care apare și se comportă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Gândește-te dacă ai nevoie de un bărbat pe care va trebui să-l cauți periodic și care nu are intenția să rămână mult timp cu tine?