Ce pierd bărbații atunci când renunță la viața de familie? Aceste 5 lucruri.

Astăzi, tot mai mulți bărbați sunt singuri și nu se grăbesc să-și întemeieze o familie. Și ei nu se simt dezavantajați sau nefericiți. Mulți chiar sunt recunoscătorii sorții, atunci când se uită la cei care suferă în căsătorie!

Astăzi, tot mai puțini bărbați se căsătoresc din dragoste, chiar și în tinerețe, deoarece au înțeles că fetele se schimbă dramatic după căsătorie. Acestea nu pot purta masca bunătății și fidelității pentru o perioadă lungă de timp!

Să vorbim despre avantajele și dezavantajele singurătății masculine. Ce pierd bărbații alegând viața de burlac? Răspunsul la această întrebare este individual, dar totuși există câteva caracteristici comune. Renunțând la viața de familie, bărbatul pierde:

1. Sprijinul într-o situație dificilă de viață, oportunitatea de a împărtăși cu cineva problemele.

O alternativă sunt prietenii și familia. Aceste persoane sunt testate de timp și nu caută beneficii. Dar o femeie înțelegătoare trebuie căutată.

2. O locuință curată și mâncarea delicioasă.

Alternativa – poți învăța să gătești singur, comandând periodic mâncare. Și mama la necaz nu te lasă. Pentru haine curate – există mașina de spălat, iar pentru curățenie – serviciile de curățenie. Mulți bărbați susțin că femeile lasă mai mult haos și dezordine după ele.

3. Căldură, atitudine tandră

Alternativa – astăzi există multe fete care nu sunt împotriva relațiilor pasagere.

4. Venit suplimentar. Când ai o femeie alături – bărbatul este inspirat să facă fapte mărețe.  Femeia lucrează și contribuie la venitul familiei.

Alternativa – cheltuirea banilor pentru tine, pentru visurile tale și nu pentru listele de dorințe interminabile a femeilor. Iar pentru fapte mărețe ai nevoie de o femeie dragă și iubitoare, care nu este atât de ușor de găsit! Multe femei au în minte doar cumpărăturile și saloanele de înfrumusețare. Iar după divorț, îți iau totul.

5. Sentimentul unei familii. Oamenii fără copii și familie adesea sunt percepuți de societate ca fiind „ratați”. 

Alternativa – o afacere, un hobby, auto-dezvoltarea. Bărbații moderni au învățat să se îndepărteze de stereotipuri, stabilindu-și în mod competent prioritățile. Femeile adesea îi lipsesc de libertate, dictându-și regulile, luptând pentru conducere.

Bărbații moderni nu au nevoie de atașament emoțional, considerându-l cea mai proastă opțiune, deoarece nivelul de încredere în femei este extrem de scăzut. În zilele noastre, băieților le este teamă să lase femeile în viața lor, pentru că la fiecare pas așteaptă să fie trădați.