3 semne care te vor ajuta să înțelegi comportamentul bărbatului – dacă are sentimente sincere sau nu.

Sunt sigură că multe femei își doresc să afle acest lucru. Nimeni nu vrea să fie înșelată sau folosită. Să-și deschidă sufletul cuiva și apoi să regrete. Există însă, câteva semne care te pot ajuta să distingi și să înțelegi comportamentul unui bărbat – dacă este sincer sau nu.

Deci, dacă bărbatul are într-adevăr sentimente reale pentru tine, atunci:

1. El va arăta o atitudine foarte atentă, blândă și afectuoasă. Cum se manifestă acest lucru?

Uneori, și prin faptul că bărbatului îi va fi teamă să te privească sau să te atingă, deși observi că te urmărește. Și chiar dacă vrea să te atingă din nou – o va face foarte atent, cu blândețe, afectuos. De parcă ai fi o vază de cristal pe care se teme să nu o spargă accidental. Și totul pentru că nu vrea să te „sperie”.

2. Alături de fata care îi place, orice bărbat va fi sfios (chiar și puțin), nu va ști ce să facă. 

Bărbații înșiși au recunoscut că, alături de femeia care le trezește interes, se comportă destul de neobișnuit, întrucât le este teamă să nu strice totul. De aceea, nu mai sunt la fel de îndrăzneți cum erau înainte de întâlnirea cu această fată specială.

3. Bărbatul nu va vorbi despre s*x, pentru că vrea ca totul să fie firesc și reciproc, nu sub presiune.

De fapt, lui îi place să petreacă timpul cu tine – și fără intimitate. Pentru el contează să fiți împreună și să petreceți timpul plăcut (ținându-vă de mâini și plimbându-vă prin parc, purtând o conversație ușoară și interesantă). Astfel vă puteți bucura unul de celălalt.

Dacă bărbatul nu are sentimente profunde pentru tine:

1. Te va minți, îți va face promisiuni și va spune ceea ce vrei să auzi. Dar cuvintele lui nu vor fi confirmate de fapte.

2. Va dori cu orice preț și cât mai repede posibil să te atragă în pat, de preferință, fără niciun efort suplimentar.

Prin urmare, el va încerca imediat, de exemplu, să te îmbrățișeze strâns pentru a reduce distanța dintre voi, chiar dacă îi spui că nu ești pregătită pentru un contact atât de apropiat.

Toate conversațiile și aluziile sale vor însemna doar că este foarte îndrăgostit, deci trebuie să vă „cunoașteți și mai aproape, de ce să pierdeți timpul dacă vi se întâmplă o asemenea iubire?”. Dar nu te lăsa păcălită de asta și nu-i asculta discursurile dulci, ci mai degrabă privește-i atitudinea reală pe care o are față de tine.

Niciodată să nu fii de acord cu ceva ce nu ți se potrivește. Ai grijă de tine.