11 semne care te avertizează că bărbatul cu care te întâlnești nu are intenții serioase.

Se pare că totul a început bine, dar el dispare brusc? Problema este închiderea sa emoțională. Dacă te îndrăgostești de o persoană care nu este pregătită să construiască o relație serioasă – cu siguranță îți va frânge inima.

Și pentru a nu ajunge într-o situație atât de dureroasă, este mai bine să acorzi atenție încă de la început anumitor semne.

Iată 11 motive să te gândești dacă bărbatul cu care te întâlnești are intenții serioase sau doar se distrează cu tine:

1. Niciodată nu vorbește despre sentimentele și preocupările lui. Nu discută despre problemele personale, temerile și punctele sale slabe. Și, desigur, nu-ți spune niciodată că te iubește. 

2. Îl interesează doar s*xul.

3. Nu folosește niciodată pronumele „noi”. Dacă vorbește despre planuri de viitor, atunci doar despre ale sale, lăsând să se înțeleagă că nu intenționează să construiască o relație cu tine.

4. Nu-ți oferă timp. Nu-și va schimba niciodată planurile pentru a te vedea. De aceea, ești pusă în situația să te adaptezi după planurile sale, fie să anulați întâlnirea. 

5. Nu-ți simți utilitatea. Își permite să te trateze respingător. Cu siguranță nu ocupi un loc important în viața lui și îți arată acest lucru clar.

6. Ascunde de ceilalți relația cu tine. Încearcă întotdeauna să evite ieșirile comune și nici nu te ia de mâna pe stradă.

7. Nu te lasă în viața lui personală. Nu intenționează să te prezinte cercului său de prieteni și nu se grăbește să-ți cunoască prietenii.

8. Nu încearcă să-ți facă plăcere. Un bărbat îndrăgostit tinde să-și bucure iubita, să-i facă un compliment, un cadou.

9. Nu este interesat de hobby-urile tale. Nu vrea să facă ceea ce te interesează pe tine.

10. Evită orice discuție despre un viitor comun.

11. Nu-ți provoacă sentimentul de calm și încredere. Ai senzația că te va părăsi în orice moment.

Dacă partenerul tău este rece, încearcă să vorbești cu el și explică-i sentimentele tale. Dacă nu este pregătit pentru o conversație – nu trebuie să înduri, rupe o astfel de relație.